Εμπρός λοιπόν!!!
(Είναι μονόδρομος η ψήφιση των μέτρων!!!)



  Ναι! Ναι, είναι κρίσιμη η αυριανή ψηφοφορία στη Βουλή..! Αύριο, οι 300, καλούνται να δείξουν, σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ!!! ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ… “ΠΕΤΑΞΟΥΝ” ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ τους… ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Μια Ελλάδα που ημέρα με την ημέρα σβήνει…! Χάνεται και ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει στο… επόμενο λεπτό!!! Μια Ελλάδα που… χαροπαλεύει, δυστυχώς..! Αυτή είναι η αλήθεια, είτε το θέλουν, είτε όχι μερικοί…, μερικοί, που σκέπτονται ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ!!! Αύριο, θα μας δείξουν εάν – τελικά – αγαπούν τον τόπο τους..! Αγαπούν την πατρίδα και εάν θέλουν την ύπαρξή της..! Το μέλλον της..! Το μέλλον των παιδιών μας “κρέμεται” από τη δική τους ψήφο…! Από το δικό τους ΝΑΙ ή ΟΧΙ..! Εδώ… ή μάλλον εκεί (στη Βουλή, στο Εθνικό Κοινοβούλιο…) αύριο Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012, πρόκειται να γραφεί μια – πραγματικά – δύσκολη σελίδα της σύγχρονης Ιστορίας της Ελλάδος!!! Εμπρός λοιπόν..! Δείξτε μας τι μπορείτε και τι σκέπτεστε για την πατρίδα μας…!



       Βουλή:Δημοκρατικό μπλόκο στη Χρυσή Αυγή για το προεδρείο                    

 Είναι γεγονός πως, πρόκειται όντως, για μια ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ…! Όμως, και όπως πολύ σωστά λέει ο λαός μας, “ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται…”!!! Πάρτε το “τιμόνι” της χώρας στα χέρια σας και βγάλτε τη…, οδηγείστε τη σε … ήρεμη θάλασσα…! Ναι! Ναι, είναι δύσκολο…! Το ξέρουμε ΟΛΟΙ..! Όπως καταλαβαίνουμε ότι με μια ΟΧΙ ΚΑΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ, αύριο, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΏΡΑ…, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ…! Η “ΚΑΚΗ” απόφασή σας, θα είναι για τη χώρα “ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ”, όπως για κάποιες δύσκολες περιπτώσεις, λένε και οι γιατροί..! Για αυτό λοιπόν, παραμερίστε τις όποιες πικρίες σας.., τα όποια άλλα πιστεύω σας…, τα πολλά ή λίγα ΕΓΩ σας και δώστε στην Ελλάδα μας ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ…! Δώστε ζωή σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! Επαναλαμβάνω, ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ…! Κι αυτό εξαρτάται ΜΟΝΟ από τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ – αυριανή – ΨΗΦΟ για τα νέα μέτρα…! Γνωρίζετε κύριοι Βουλευτές (γυναίκες και άνδρες…) όπως γνωρίζει και ο ολόκληρος Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΠΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΟΧΙ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΑ!!! Δώστε κύριοι…, για την ακρίβεια κυρίες και κύριοι… “τριακόσιοι”, δώστε τη ΛΥΣΗ, ΠΟΥ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ!!! Δεν υπάρχουν περιθώρια για παιχνίδια ή άλλες μικροπολιτικές… λογικές…!
  Εμπρός λοιπόν…! Με την αυριανή σας απόφαση, ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ…! Δείξτε μας ότι άξια πήρατε τη βουλευτική σας έδρα…! Διαφορετικά, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ…! Η πατρίδα ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!! ΟΛΑ, από τη δική σας ψήφο… κρέμονται..! Με το δικό σας ΝΑΙ (γνωρίζετε τα νέα μέτρα, όσο επώδυνα κι αν είναι… και είναι, δυστυχώς…!), η Ελλάδα μας ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ…! Και παράλληλα ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!! Πείτε ΝΑΙ, για το καλό των παιδιών μας…! Είπαμε, ΝΑΙ είναι δύσκολα…, ΝΑΙ, είναι απάνθρωπα τα νέα μέτρα!!! Όμως είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ!!! Με ένα ΟΧΙ σας, η χώρα ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ!!! ΧΑΝΕΤΑΙ!!! ΣΒΗΝΕΙ!!! Και μαζί, τα όποια, ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ!!! Και θυμηθείτε! Ο Έλληνας ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!!! Εμπρός λοιπόν!!! Η τύχη μας είναι στα χέρια σας, ή μάλλον στην ψήφο σας!!! Είναι μονόδρομος!!! Δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις…! Είναι λοιπόν (το επαναλαμβάνω) μονόδρομος, η ψήφιση των νέων μέτρων!!!





ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΝ!!!





Και σήμερα σε ΟΛΗ τη χώρα, ΔΕΝ κινείται ΤΙΠΟΤΑ!!! Τα πάντα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ!!! Ο εργαζόμενος ΔΕΝ έχει άλλο όπλο, παρά ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!!! Σε όλα αυτά όμως “μετράει” το αποτέλεσμα…! Η απεργία πάντως είναι το μέσον!!!














0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου