Μην παίζετε με την φωτιά!!!
(κίνδυνος – θάνατος…)
Πρόοδος ή χάος;




Σήμερα λοιπόν η κρίσιμη μέρα! Σήμερα, οι… πατέρες του Έθνους (Βουλευτές..!) θα δείξουν τι θέλουν..! Θα δείξουν το τι πιστεύουν, για τούτον τον “έρημο τόπο” (έτσι τον κατάντησαν ο Γιωργάκης και η παρέα του…), θα δείξουν δηλαδή προς τα πού θα πάμε..! Ποιον δρόμο θα ακολουθήσουμε!!!

Πρόοδος ή χάος;
  Δύο είναι οι δρόμοι! Ο ένας οδηγεί στην σταθερότητα, στην ομαλότητα και φυσικά στην φερεγγυότητα!!! Ο άλλος δρόμος μας πηγαίνει “χωρίς κανένα εμπόδιο” στο χάος! Στην κόλαση! Είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή! Επικίνδυνος για ΟΛΟΥΣ! Έτσι σήμερα, μια ιστορική μέρα για την πορεία της πατρίδας μας, θα φανεί το “τι μέλλει γενέσθαι”! Θα φανεί αν δούμε “φως στην άκρη του τούνελ”, ή “εάν θα μείνουμε για πάντα στο σκοτάδι…”!
  Αυτή την - πράγματι – κρίσιμη στιγμή θα πρέπει ή … “εσωτερική Τρόικα” (αναφέρομαι ιδιαίτερα στον καλό φίλο Φώτη Κουβέλη της ΔΗΜ ΑΡ) να μπει “ενωμένη” (όσο γίνεται) για το καλό της χώρας μας..! Και ασφαλώς ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι “η αιτία, η βασική αιτία, που μας αντιμετωπίζουν οι ξένοι (δανειστές και άλλοι…) θετικά…, θετικότερα για την ακρίβεια, από τον Ιούνιο και μετά, είναι ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…” και ακόμα για λόγους που ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ (άλλος περισσότερο…, άλλος λιγότερο!) ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ!!!  Είναι κάτι που πολλές φορές έχουν τονίσει οι ξένοι..! Και το θέλουν και το επιθυμούν να παραμείνει αυτό το κυβερνητικό σχήμα! “Είναι λοιπόν στο χέρι σας κύριοι Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη….”!




Πρόοδος ή χάος;
 

Ήρθε! Πλησιάζει, πιο σωστά η ώρα της ψηφοφορίας! “Ναι” ή “Όχι”! Είναι αυτά που κυριαρχούν σήμερα Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 σε όλους τους Έλληνες! “Καλούνται οι 300, με το χέρι στην καρδιά να απαντήσουν, στο πώς θέλουν την Ελλάδα…”! Ας μην χάσουμε αυτή την ευκαιρία που θα δώσει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο..! Οι ώρες είναι κρίσιμες..! Και οι ευκαιρίες λίγες! ΟΧΙ λοιπόν στο χάος! Ας αποδείξουν, μια φορά οι πολιτικοί ότι έχουν τα κότσια, να… “βγάλουν την ιδέα” που έχει για αυτούς  σχηματίσει ο Ελληνικός λαός, πως δηλαδή ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!! Μην παίζετε το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ, που επιθυμεί και θέλει την επιστροφή της Ελλάδος στη δραχμή! Οι ίδιοι, εκεί μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσαν και καθημερινά το τονίζουν, ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ! Μην πέφτετε στην παγίδα τους! Ψηφίστε ΝΑΙ! Ναι, στην πρόοδο! Πείτε ΟΧΙ στο χάος! Ένα χάος, που θα φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα!
  Και κάτι ακόμα! “Αυτή η τραγική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και αν σήμερα επικρατήσει το ΟΧΙ, εκείνοι που περιμένουν στη γωνία, είναι οι «λάτρεις» της δικτατορίας…! Σήμερα, θα εξαρτηθεί εάν θα ζήσει η δημοκρατία… ή πιο σωστά εάν θα επιβιώσει η δημοκρατία μας…”!!! Κύριοι Βουλευτές, μην παίζετε με τη φωτιά!!! Είναι κίνδυνος – θάνατος!!!


                                                                         Με παλμό
 


Ο λαός για μια ακόμα φορά απέδειξε ότι δεν αντέχει άλλο!
Η Κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κάνει πράξη τα λεγόμενά της! Ότι δεν θα παρθούν άλλα μέτρα! Κι ας μην ξεχνάει ότι ο λαός ποτέ δε λησμονεί! Το μήνυμα άλλωστε για άλλη μια φορά το πήρε χτες και θα το πάρει και σήμερα!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου