… Ας φωνάζουν όσο θέλουν!!!



 Δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες, που ενώ λέω πως, “με αυτό ποτέ δεν πρόκειται να ασχοληθώ…”, δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις, “που δε με αφήνουν αδιάφορο…”! Και πώς να κάνει κάποιος τον “αδιάφορο…” σε ένα θέμα το οποίο “αγάπησε παράφορα” και από το οποίο “μεγάλωσε τα παιδιά του…”; Με αφορμή τη λήξη του πρώτου γύρου της Super League και την χωρίς αμφισβήτηση πρωτιά του Ολυμπιακού με δεκάδες βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο και ιδιαίτερα από τον “αιώνιο” αντίπαλό του, τον Παναθηναϊκό, θέλω να κάνω μια κριτική για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, έτσι για να μην ξεχνάω από πού… “ξεκίνησα την καριέρα μου…”!!!
  Ο “πρωταθλητής χειμώνα”, αλλά και βέβαιος “πρωταθλητής Ελλάδος, για τεσσαρακοστή (40η) φορά, Ολυμπιακός…”, τερμάτισε τους αγώνες στον πρώτο γύρο ΑΗΤΤΗΤΟΣ!!! Είναι “ένα ρεκόρ, που κατείχε ο ίδιος, εδώ και αρκετά χρόνια…”! Έτσι, το… ισοφάρισε! Θα… “σπάσει όλα τα ρεκόρ και εδώ, αλλά και έξω…”, εάν καταφέρει (δύσκολο δε φαίνεται να είναι, αλλά με την… μπάλα δεν μπορείς να τα βάλεις..! Έχουν δίκιο όλοι αυτοί που την αποκαλούν “πόρνη”!!!), να κατακτήσει το πρωτάθλημα χωρίς να ηττηθεί..! Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και σε αυτό συμβάλλει το γεγονός ότι όλα…, ή σχεδόν όλα τα “ντέρμπυ” (όλοι οι αγώνες και όλες οι ομάδες δίνουν τα πάντα, όταν έχουν αντίπαλο τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα όλα τα παιχνίδια να γίνονται “ντέρμπυ…”!) τα “παίζει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης”!!! Και αυτό είναι στα ΣΥΝ, ενώ στα ΠΛΗΝ – ΜΕΙΟΝ είναι “ο κακός εαυτός του…”!!! Το σίγουρο πάντως είναι ότι, στη φανέλα του θα… φιγουράρει το “τέταρτο αστέρι”!!! Τώρα! Πολλά ειπώθηκαν από τους αντιπάλους του και ιδιαίτερα από τον Παναθηναϊκό, για… “στημένα παιχνίδια” και για… “βαλτούς διαιτητές…”! Όμως αυτά έπεσαν σαν τον… “χάρτινο πύργο…”!!! Και το γεγονός αυτό πλέον το αποδέχονται ΟΛΟΙ!!!




 Ο “αιώνιος αντίπαλός του”, ο Παναθηναϊκός, δεν μπόρεσε ακόμα να βρει την… “περπατησιά του”..! Η “Παναθηναϊκή Συμμαχία…”, έκανε τις αλλαγές της (προπονητής…, πρόεδρος και παίκτες…), έφερε και τον… Πρίγκιπα (;) αλλά παρέμεινε στα… ίδια!!! Μετεξεταστέα, όπως “φωνάζουν” όλοι οι Παναθηναϊκοί!!! Δεν… “φταίνε” οι διαιτητές…, ή δε “φταίνε πάντοτε αυτοί…”, για την πορεία μιας ομάδας…, μιας ιστορικής ομάδας, όπως είναι ο Παναθηναϊκός…! Οι λόγοι της όχι καλής φετινής πορείας είναι πολλοί και καλούνται οι διοικούντες να βρουν τις λύσεις!!! Λύσεις, εδώ και… χθες, για το… συμφέρον του Παναθηναϊκού! Το ότι “δεν φταίνε οι διαιτητές…” (η ΠΑΕ του… τριφυλλιού φωνάζει και πάντοτε ανακοινώνει και πριν και μετά τα παιχνίδια, κατά των διαιτητών…!) απεδείχθη περίτρανα στη Βέροια, όπου η ίδια ομάδα του Παναθηναϊκού που έπαιξε με τον Ολυμπιακό, στο 2-2 του ΟΑΚΑ, διαλύθηκε…, συνετρίβη, από την τοπική ομώνυμη ομάδα (Βέροια) με 3-0!!! Και όπως όλοι είδαμε, το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα και 6-0!!! Οι απειλές ΤΕΛΟΣ λοιπόν!!!



 Άφησα τελευταία, την… “τελευταία” – ουραγό στη βαθμολογία ΑΕΚ, παρακάμπτοντας τον ΠΑΟΚ, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο, για τους οποίους θα… “μιλήσω” μια άλλη φορά..! Είναι κρίμα, για την ιστορική ΑΕΚ, το φετινό κατάντημά της..! Ουδέποτε στην ιστορία της καταγράφηκε ένα τέτοιο γεγονός..! Οι “λόγοι” και οι “αιτίες”, που έφεραν τον “Δικέφαλο” σε αυτή την κατάσταση είναι πολλοί και γνωστοί! ΟΛΟΙ έχουν μερίδιο ευθύνης! Και το μεγαλύτερο, εκείνοι που έβαλαν την υπογραφή τους και κάποιοι άλλοι γκρέμισαν το γήπεδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένα γήπεδο που δεν πρόκειται να γίνει, εάν δεν δώσουν το ΟΚ σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει την υπόθεση και που δουλεύει για την κατασκευή του γηπέδου στο ίδιο σημείο, στον Πολιτικό Μηχανικό και γνωστό ΑΕΚτζή, Γεράσιμο Έρτσο!!! Δεν θέλω να κρίνω τη σημερινή τραγική κατάσταση της ΑΕΚ, γιατί θα πω πράγματα που ίσως πικράνουν πολλούς και δεν το θέλω, τούτη την ώρα! Και αυτό γιατί προέχει η σωτηρία της ομάδας τους!!! Τώρα! Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό (τη σωτηρία της δηλαδή…) το θέλουν όλοι και δεν επιδιώκουν το αντίθετο!!! Μακάρι να κάνω λάθος!!! Μακάρι!!!
  … Ο Ολυμπιακός λοιπόν, ο οποίος διαθέτει τρεις εντεκάδες και μάλιστα ισάξιες. ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ..! Και ας φωνάζουν οι άλλοι, όσο θέλουν!!!


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου