ΟΙ 11 ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2012 !!!
Αναρωτιέστε … ποιοι είναι οι πιο πετυχημένοι οικονομικά  στον κόσμο για το 2012 ….αλλά και νεότεροι ηλικιακά κάτι που δεν συμβαδίζει πολλές φορές συνδυαστικά ….
Με λίγα λόγια, χρήμα, δύναμη και ηλικία….
δύσκολος συνδυασμός , αν όχι ακατόρθωτος!!!…  
τι σημαίνει αυτό …ότι κυριαρχούν σε όλο το πλανήτη με τη δύναμή τους και επηρεάζουν ολόκληρες βιομηχανίες ….

                                                           MARC ZUCKERBERG


Πρώτος στη λίστα βέβαια είναι ο  MARK ZUCKERBERG , 28 χρονών , ιδρυτής του FACEBOOK , δισεκατομμυριούχος και νεότερος στη λίστα … Η μετοχή του FACEBOOK στο χρηματιστήριο έφτασε τα 38 δολάρια το κομμάτι… ‘’έπεσε'' δηλαδή από  μια  ερώτηση που έγινε στο …’’πόσο ψηλά πια  θα φτάσει; ….’’ Οι επενδυτές το είδαν και... έριξαν την μετοχή...
Η προσωπική του περιουσία έφτασε από... 17,5 δισεκατομμύρια στα ...14 δισεκατομμύρια !!!
Αλλά ο ίδιος δεν πτοείται και εξακολουθεί να συγκαταλέγεται στους πλουσιότερους με λιγότερο από 14 δισεκατομμύρια εισπράξεις !!!

KIM JONG -UN

Ο ΚΙΜ JONGUN , 29 χρόνων , είναι ο νεότερος γιός του ΚΙΜ JONG, βασιλιά στη Νότια Κορέα !!!Μετά το θάνατό του μπαμπά του τον Δεκέμβριο του 2011 , ανέλαβε την εξουσία αλλά πολλοί αναρωτιούνται αν ο θείος τους JANK SONG THAEK  κινεί τα νήματα  τελικά !!!Η αλήθεια είναι ότι ο KIM JONG UΝ έχει τον απόλυτο έλεγχο των 24 εκατομμυρίων πολιτών αφού δορυφορικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν το μήνυμα του επαίνου τους αποτυπωμένο πάνω σε λόφο της επαρχίας του RYANGGANG!!!

                                        LARRY PAGE & SERGEY BRIN


Oι LARRY PAGE & SERGEY BRIN είναι οι συνιδρυτές της εταιρείας GOOGLE , 39 χρόνων , και οι δυο ,ο LARRY είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και ο BRIN είναι ο διοικητής ειδικών projects ο οποίος περνάει περισσότερο την ώρα του στο GOOGLE GLASS ,ένα computer ,που θα βγει στην αγορά το 2014!!!
Μαζί , έφτιαξαν το μεγαλύτερο μηχανισμό αναζήτησης καθημερινά  ξεπερνώντας το 1 δισεκατομμύριο κάθε μήνα !!!


                                                               ELON MUSK


O ELON MUSK ,  είναι , 41 χρόνων , και γνωστός επιχειρηματίας πίσω από τις εταιρείες PAYPAL , SPACEX  και  TESLA MOTORS!!! Η εταιρεία του SPACEX είναι ηγέτης στην ιδιωτική διαστημική βιομηχανία!!! Κατέχει στόλο ιδιωτικών  αεροσκαφών  …διαστήματος !!!Η  NASA πια …εγκατέλειψε τα δικά της αεροσκάφη και χρησιμοποιεί πλέον  τα ιδιωτικά αεροσκάφη της SPACEX για να μεταφέρει από και προς στους δορυφορικούς διαστημικούς σταθμούς !!  


                                                                  ROBIN LI

Στα 41 του χρόνια , ο  ROBIN LI ,είναι  ένας από τους πλουσιότερους  ανθρώπους στη Κίνα έχοντας 7 δισεκατομμύρια στη κατοχή του !!!
Ο LI είναι πίσω από το μεγαλύτερο μηχανισμό αναζήτησης της χώρας του,τον ΒΑIDU !!!

                                                                    REID HOFFMAN


Μόνο 45 χρόνων , ο REID HOFFMAN ,είναι ιδιοκτήτης μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στον κόσμο που διαμορφώνει το μέλλον της τεχνολογίας !!!Συνιδρυτής του επαγγελματικού social media  LINKEDIN …είναι δισεκατομμυριούχος !!!

                                                                      DAVID CAMEROΝ


O DAVID CAMERON , Πρωθυπουργός της Αγγλίας , 46 χρόνων , πέρασε ως ο δεύτερος δυνατός …μετά τη Σιδηρά Κυρία Μάργκαρετ Θάτσερ!!!
Τώρα πια βρίσκεται κάτω από τη σκιά της νέας Σιδηράς Κυρίας της Ευρώπης ….Ανγκελα Μέρκελ !!!

                                                   ENRIQUE PENA NIETOΟ ENRIQUE PENA NIETO , μόλις 46 χρόνων, είναι ο νεοεκλεγμένος Πρόεδρος του Μεξικού !
Κέρδισε τις εκλογές τον Ιούλιο , ανέλαβε όμως τα καθήκοντα του τον Δεκέμβριο ως Πρόεδρος του κυρίαρχου Λατινοαμερικάνικου κράτους!!!


                                                      DIMITRY MEDVEDEV

Ο DIMITRY MEDVEDEV ,47 χρόνων , είναι το μικρότερο μέλος της Ρώσικης Κυβέρνησης  του Πούτιν                                                   JEFF BEZOS
Ποιος από εμάς δεν έχει σερφάρει στο μεγαλύτερο site βιβλίων αλλά και μιας πλειάδας προϊόντων πώλησης AMAZON ! O ιδιοκτήτης, JEFF BEZOS , 48 χρόνων , ιδρυτής και Πρόεδρος , της μεγαλύτερης αναπτυσσόμενης εταιρείας στην βιομηχανία του βιβλίου και όχι μόνο !!!
Επίσης ,τον Οκτώβριο το KINDLE FIRE(ιδιοκτησίας ΑΜΑΖΟΝ) –ανταγωνιστικό του γνωστού σε όλους μας ipad- ήταν το νο2 σε πωλήσεις !!!


                                                         ROSTAM GHASEMI
Ο ROSTAM GHASEMI , 48 χρόνων , Πρόεδρος της εταιρείας OPEC , αλλά και …Υπουργός Πετρελαίων , στο Ιράν ….                                                                        Καλό Σαββατοκύριακο


                                                                         Λέμυ Γ.Κοντονή
 0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου