Η Ελλάδα το έχει ανάγκη…!

 



Εκείνο που δεν μπόρεσα ΠΟΤΕ να καταλάβω ήταν και φυσικά είναι “τα πιστεύω” των πολιτικών! Κι αυτό γιατί ΟΥΔΕΙΣ από αυτούς έχουν κάποιο ή κάποια ιδανικά! Μα θα μου πει κάποιος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ..! Χμ…! Ίσως…! Όμως οι περισσότεροι… “βράζουν στο ίδιο καζάνι…”! Έχουν την “ίδια κρύα καρδιά”..! Και πάνω από όλα, “δεν ενδιαφέρονται για ΤΙΠΟΤΑ, εκτός από τα… κεκτημένα τους…”!!! Κάνω λάθος; Όχι; Ωραία…!
  Και τίθεται το ερώτημα: “Τι κάνουμε όλοι εμείς;”, γιατί όπως και να έχει το πράγμα, η ευθύνη μας είναι ΜΕΓΑΛΗ..! Κι αυτό, γιατί με τη δική μας ψήφο τους… “στείλαμε… και τους στέλνουμε στο κοινοβούλιο! Να νομοθετήσουν για το καλό μας..!”!!! Και βέβαια κάτι τέτοιο ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ!!! “Τα πάντα όλα”…, εκείνα που συμφέρουν αυτούς και μόνο αυτούς, περνάνε “χωρίς δεύτερη κουβέντα…”! Όλα τα άλλα… “αφήστε τα για αργότερα…”, όπως συγκεκριμένα λένε..! Και μάλιστα χωρίς ίχνος ντροπής..!
  Χρειάζεται να γίνουν περικοπές για το καλό της πατρίδας; Ναι! Τότε “κόβουν” από τον “μικρό μισθό” του εργαζόμενου (όσο έχει ακόμα δουλειά…) και φυσικά από την… “πενιχρή σύνταξη” του παππού! Έτσι τα 500 € γίνονται 400 και… πάει λέγοντας!!! “Αυτές οι περικοπές, είναι οι τελευταίες! Δε θα υπάρξουν άλλες…”, μας λένε! Βέβαια ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ! Γιατί πριν… στεγνώσει το μελάνι, έρχονται και οι νέες πιο οδυνηρές περικοπές! Ένα νέο κουτσούρεμα του μισθού και της σύνταξης..! Μπράβο ρεεεε μάγκες… “Κόβετε” από όλους εμάς που παίρνουμε τα πιο λίγα ευρώ και… “χαρίζεσθε” στον εαυτόν σας και φυσικά στους ΜΕΓΑΛΟΜΕΓΑΛΟΥΣ!!! Είναι σωστό; Είναι δίκαιο αυτό; Αν όχι, όπως λέτε παντού, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ; Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος, που εμείς οι άλλοι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ; Απαντήστε!
  Και μέσα σε όλα αυτά…, ή για την ακρίβεια, μέσα σε όλους αυτούς τους πολιτικούς, έχεις και κάποιους που καθημερινά… “πετάει… βόμβες” από την τηλεόραση με εκείνο το… “εγώ το είχα πει πρώτος από το 2000…, ή από το 2004 κλπ κλπ…” Ναι; Αλήθεια; Ωραίααα! Όμως τι έκανες για να μην φθάσουμε εδώ; Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! Και βέβαια για όλα όσα σήμερα… τραβάει ο Ελληνικός λαός έχεις κι εσύ ευθύνη! Αυτή η τραγική κατάσταση φίλε μου, φέρει και την δική σου υπογραφή!!! Κάτι που το γνωρίζει πια όλος ο ελληνικός πληθυσμός!!! Μην τα βάζεις λοιπόν μόνο με τους άλλους!!!
  Προσωπικά, πιστεύω στους πολιτικούς! Στο έργο τους! Όχι σε αυτό που ορισμένοι κάνουν σήμερα! Αυτό (το έργο μερικών πολιτικών δηλαδή…) ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ! Η δημοκρατία που περνάει κρίση, θα ζήσει! Και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για αυτό! Αλλάξτε παιδιά πολιτική! Η Ελλάδα το έχει ανάγκη..!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου