''Η ΛΗΣΤΕΙΑ''


Τη ‘’ληστεία’’ της Ειρένας Ιωαννίδου – Αδαμίδου  θα ανεβάσει στο νέο θέατρο ‘’Χρύσανθος Μουζακίτης ‘’ στο Περιστέρι , ο αξιόλογος ηθοποιός Κώστας Πρέκας!!!

Από τις 25 Ιανουαρίου και μετά μπορούμε να παρακολουθήσουμε το εκπληκτικό αυτό έργο που τιμήθηκε το 1994 με έπαινο στο 7ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου !!!
Το έργο πραγματεύεται τη μοναξιά και την ανάγκη του ανθρώπου για την ανθρώπινη επαφή !!! Δυο άνθρωποι με μεγάλη διαφορά  ηλικίας , αλλά και διαφορές στην αντίληψη των πραγμάτων βρίσκονται στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα όταν η κοπέλα μπαίνει να κλέψει ….Μέσα από τις συγκρούσεις και τις αντιθέσεις αλλά και τη μοναξιά τους …δημιουργείται μια ανθρώπινη σχέση !!!

Μαζί με τον Κώστα Πρέκα συμπρωταγωνιστεί η Βανέσα Αραπάκη !!!

Ενώ  ο ίδιος έχει επιμεληθεί την σκηνοθεσία , την  μουσική και τα σκηνικά  !!!

Εμείς να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία !!!

Προσωπικά ,να πω μόνο ότι περιμένω με μεγάλη αγωνία να δω στο θέατρο τον άνθρωπο που μεγάλωσα με τις ταινίες του!!!Εναν αξιόλογο και ταλαντούχο ηθοποιό όπου θα παρουσιάσει μια εξαιρετική παράσταση που θα μας κάνει  να νιώσουμε , να αισθανθούμε αλλά και να προβληματιστούμε !!!...                                                               Λέμυ Γ.Κοντονή

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου