Και αυτό είναι άδικο!!!Να το… ξεκαθαρίσω από την αρχή! Είμαι εναντίον της ΒΙΑΣ, όποιο “χρώμα και αν αυτή (η βία…) έχει…”!!! Είτε έχει χρώμα “κόκκινο”, “πράσινο”, “κίτρινο” ή “μαύρο”..! Η βία είναι παντού ΙΔΙΑ..! Είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ, που έρχεται με την ταχύτητα του τυφώνα “Κατρίνα”!!! Στο… πέρασμά της, αυτό που τελικά αφήνει είναι ΔΑΚΡΥ και ΠΟΝΟ..! Δεν είναι λίγες οι φορές που ΘΡΗΝΙΣΑΜΕ τόσα ΘΥΜΑΤΑ, όσα δεν ΚΛΑΨΑΜΕ σε έναν ΠΟΛΕΜΟ!!! Κάνω αυτή τη σύγκριση, για να διαπιστώσετε το ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ από οποιοδήποτε άλλο “στοιχείο σύγκρισης”!
  Η βία δεν έχει ΟΥΤΕ ΑΡΧΗ και ασφαλώς ΟΥΤΕ ΤΕΛΟΣ!!! Είναι, όπως έχω υπογραμμίσει κατ’ επανάληψη, ΙΔΙΑ! Και έρχεται…, ή μάλλον φυτρώνει κι αυτό είναι το πιο σωστό, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ..! Και το πιο σοβαρό, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ (ποτέ!) ΤΟ ΠΟΤΕ!!! Πότε δηλαδή ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ..! Και βέβαια ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΘΑ ΕΧΕΙ!!! Κάποιος από τους πρωτεργάτες “βάζει την… βενζίνη” και λίγο αργότερα ένας άλλος “ανάβει το… σπίρτο…”!!! Και το… ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ αρχίζει να… ΣΚΑΕΙ..! Και όπως είναι… φυσικό ΟΥΔΕΙΣ ΞΕΡΕΙ (από πριν…) ΤΟ… ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! Τι, δηλαδή αυτή η… έκρηξη θα… αφήσει!!!
  Είναι γεγονός, πως η ΒΙΑ παράγει ΒΙΑ! Κι αυτό, ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή, διακρίνεται παντού και πάντοτε..! Ως κύρια αιτία είναι…, πιο σωστά, αναφέρεται, “ο οπαδικός στρατός” κάθε ομάδας! Και συγκεκριμένα. Οι ομάδες… εκτρέφουν τον… “στρατό” τους, έτσι ώστε να είναι “έτοιμος για όλα”, την δεδομένη στιγμή!!! Δεν είναι λίγες οι φορές που… “ο στρατός”, ύστερα από… “επιθυμία της διοίκησης κάλυψε” και μάλιστα στο ακέραιο, μια επιθυμία..! Είναι γεγονός (τουλάχιστον μέχρι τώρα αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΥΔΕΙΣ..!) πως οι… “στρατιώτες” δίνουν ακόμα και… “όρκο”, για να… “εκπληρώνουν χωρίς φόβο τα… καθήκοντά τους…”!!! Ακόμα, αυτό (τον… όρκο δηλαδή!) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ… ΠΙΣΤΕΨΩ..! Σαν… ψέματα μου… φαίνεται, ότι γίνονται τα πράγματα έτσι..!
  Οι παράγοντες έχουν ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ! Είναι οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ αυτού του… ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ! Η… πρότασή τους, “αυτό θα κάνουμε…”, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ και ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ!!! Το… ερώτημα που τίθεται είναι: “Πώς, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι οι… “στρατιώτες” – οπαδοί, βρίσκονται, παρά τον αστυνομικό έλεγχο, με δεκάδες… πολεμοφόδια στα χέρια τους…”; Η απάντηση είναι απλή: “Άνθρωποι μέσα από τις ομάδες” από το προηγούμενο βράδυ “περνάνε” το “πολεμικό υλικό” και το… τοποθετούν σε “ειδικά μέρη” (κρυψώνες..!), έτσι ώστε την ημέρα και ώρα του αγώνα “να είναι ΟΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ”!!! Έτσι λοιπόν δικαιολογείται αυτός, “ο… καταιγισμός με εκατοντάδες φωτοβολίδες”, εκατέρωθεν!
  Οι γιατροί λένε, “καλύτερα το προλαμβάνειν, παρά το θεραπεύειν…”!!! Και έχουν δίκιο! Αυτό (των γιατρών…), στην περίπτωση της βίας (είπαμε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ και ΓΕΥΣΗ..!) “ταιριάζει απόλυτα…”! Το θέμα είναι πως ΟΥΔΕΙΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, η οποία ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ!!! Είναι καιρός οι ομάδες, οι οργανωμένοι οπαδοί (τέλος πάντων…) η Ομοσπονδία και η Αστυνομία να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να μη φύγουν, εάν ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ! Διαφορετικά θα θρηνήσουμε θύματα...! Και αυτό είναι άδικο!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου