ΜΟΝΟ Ο...ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ;

Ετσι ειναι; Οταν έχεις το...μαχαίρι,ειναι βέβαιον οτι θα...φας καρπούζι! Εάν δεν το έχεις...,τότε γράψε και...κλάψε μαζυ!! Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν οι Βουλευτές (το μαχαίρι για να...φας πεπόνι η καρπούζι!!!) και "έφτιαξαν", "δημιούργησαν", ένα "ειδικό ταμείο", το "Ταμείο Αλληλοβοήθειας Βουλευτών"!!!!! Στόχος του ταμείου, ήταν και ειναι,"να ενισχύονται πρώην Βουλευτές που δεν έχουν συμπληρώσει τα χρόνια για την συνταξιοδότηση..."!!! Όμως ο...στόχος αυτός του "ειδικού ταμείου αλληλοβοήθειας"...μετακινήθηκε,λίγο η πολυ δεν εχει σημασία..! Σημασία εχει οτι, άλλος ειναι πλέον ο...ρόλος του ταμείου !..
 
                           Φθάσαμε λοιπόν  στο...ζητούμενο!.. Το ταμείο...,η πιο σωστα, απο αυτο το ταμείο, μπορεί κάποιος βουλευτής, "να πάρει δάνειο", προκειμένου, "να επισκευάσει το...αυτοκίνητο του" !!! Ναι!.. Δεν το έγραψα λάθος! Ούτε και εσείς δεν διαβασατε σωστα!!! Έτσι, όταν ένας βουλευτής, εχει κάποια ανάγκη κάνει αίτηση στο, "ειδικό ταμείο αλληλοβοήθειας" και παίρνει δάνειο, μέσα σε λίγες ώρες!!!!! Να σας ενημερώσω πως , "το επιτόκιο με το όποιον δανείζονται οι Βουλευτές ειναι 2 ο/ο, η κάπου εκει κοντά..."!!! Να προσθέσω ακομα οτι, "η αποπληρωμή του δανείου μπορεί να πραγματοποιηθεί,σε χρονικό διάστημα,απο ένα εώς τρία χρόνια..."!!!
                           Το "Ταμείο Αλληλοβοήθειας Βουλευτών" το οποίο εχει "ζωη 13 χρόνια" (ιδρύθηκε το 2000) υποστηρίζεται...,χρηματοδοτείται καλύτερα, απο τους ίδιους τους Βουλευτές,απο τον μισθό των οποίων "κάθε μήνα παρακρατειται ένα πόσο γύρω στα 50 η 60 ευρω", έτσι ώστε να υπάρχει το κεφάλαιο,για την διευκόλυνση των συναδέλφων τους..."!!! Τώρα μπορεί να..."μπαίνουν και χρήματα απο τον προολογισμο της Βουλής..."!!!
                            Πολλές ειναι οι αιτήσεις που "δέχεται" το ταμείο, απο νύν αλλα και απο  πρώην Βουλευτές!.. Και οι περισσότερες αναφέρουν ως λόγο "σοβαρή οικονομική ανάγκη..."! Ολες...,μα όλες όμως οι αιτήσεις με το δικαιολογητικό αυτο "γίνονται δεκτές απο την Διάσκεψη"!.. Η εκταμίευση του ποσού, που ζητάει ο βουλευτής, γίνεται άμεσα!!! Περίπου μέσα σε επτά ημέρες!.. Να υπογραμμίσω πως 35 Βουλευτές έχουν ζητήσει δάνειο για "έκτακτη σοβαρή ανάγκη" και ήδη έχουν εισπράξει απο 10.000 ευρω!... Βέβαια θα πρέπει να σας πω, οτι "η αίτηση απευθύνεται, αλλα και εγκρίνεται απο τον πρόεδρο της Βουλής",απο το Βαγγέλη Μειμαρακη!.. Ακομα δεκάδες ειναι οι Βουλευτές που ζήτησαν και πήραν δάνειο 1.500 ευρω για επισκευές -ζημιές στο βουλευτικό αυτοκίνητο!!! Ενώ πολλοί άλλοι ζήτησαν και δανειοδοτηθηκαν με 3.000 ευρω "για έκτακτη ανάγκη..."!!!!!
                           Και ΟΛΑ ΑΥΤΑ την ώρα που τα εκατομμύρια των ελλήνων, απλών πολιτών, αντιμετωπίζουν πολλα προβλήματα, ακομα και αυτο της διαβίωσης,απο την οικονομική κρίση! Εκείνοι,οι Βουλευτές,βρήκαν ,αλλα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ την λύση!!! Για τους άλλους ΔΕΝ ΘΑ...ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ!!!!! Αυτη ειναι η αλήθεια δυστυχώς!!! "Μόνο ο...ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ μας.λοιπον κύριοι Βουλευτές;" Όμως πλησιάζει η ώρα και η στιγμή,κατα την οποία όλοι εμεις (οι απλοί πολίτες...) θα δώσουμε την λύση...ΚΑΙ ΤΟΤΕ...,θα δούμε "ποσα...απιδια πιάνει ο σάκος!.."!!! Υπομονή..!


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου