ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ...ΠΑΡΟΥΜΕ!!!

                         

Ναι! Ηταν ντέρμπι!.. Ενα ντέρμπι με..."αμφισβητούμενες φάσεις", για κάθε ομάδα!.. Ενα ντέρμπι με τα...όλα του!.. Χορταστικο!! Με...άριστη διαιτησία, απο τον Βαγγέλη Μειμαρακη!.. Μπορεί βέβαια σε κάποιους να μην άρεσαν μερικές "αποφάσεις του...διαιτητή"!!.. Αυτο όμως δεν εχει καμμιά σημασία!.. Και αυτο επειδή (οι αποφάσεις του...) δεν..."διαμόρφωσαν...,άλλοιωσαν το τελικό αποτέλεσμα..."
 
                         
Ντέρμπι το βραδι (χθες) στην Βουλη! Οι αρχηγοί των κομμάτων προσπάθησαν να κερδίσουν τις...εντυπώσεις!.. Τα κατάφεραν; Απο την δικη τους πλευρά (ο καθ'ενας...) μιλάνε για θρίαμβο!!! Ο λαός πάλι (ο μοναδικός κριτής...) υποστηρίζει οτι ήταν "μια απο τα ίδια..." !!!  Κόντρα...,για την κόντρα!.. Και λόγια...,λόγια...,λόγια του αέρα, ιδιαίτερα απο την Αξιωματική Αντιπολίτευση...,αλλα και γενικά απο την αντιπολίτευση!!! Ειναι γεγονός οτι και χθες βράδυ, στην ολομέλεια η αντιπολίτευση, παρουσιάστηκε χωρίς προτάσεις και για μια ακομα φορά...αδιαβαστη!!!!!




                       ΟΥΔΕΙΣ νίκησε!.. Παρ'ολα αυτα ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας ούτε..."λαγός" ήταν, οπως είπε χωρίς ντροπή ο Πάνος Καμμενος, ο οποίος ούτε λίγο...,ουτε πολυ, ήταν εκτός τόπου και χρόνου!! Εκτός θέματος..! Κρίμα!! Ο κ Σαμαρας, προσπάθησε  και πιστεύω πως είπε "τα πράγματα με το όνομα τους..." Την παράσταση πάντως "έκλεψε" ο Βαγγέλης Βενιζέλος!.. Γενικά, λοιπόν ουτε και με την χθεσινή συνεδρίαση ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ!!!!! Όλα παραμένουν οπως ήταν! Εκείνοι μέσα στην καλή χαρά και εμείς στην...πείνα και στο Βοηθά Παναγία Μου!!!  Αυτη ειναι η αλήθεια! Παιδιά...εκει μέσα ,αλλα και έξω απο την Βουλη, απο λόγια έχουμε...χορτάσει!!!! Ελεος! Και...ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου