ΤΟ 1821 ΜΟΝΟ ΗΡΩΕΣ!!!!
ΤΟ 2013 ΜΟΝΟ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ!!!!!

              

 

     Η επανάσταση του 1821, είχε και φυσικα (μόνο αυτη..!) εχει και σήμερα οράματα!.. Ο αγώνας των ελλήνων ήταν σκληρός...,αδυσωπητος, αλλα μπροστά στην Ελευθερία, ξεπέρασαν (αχ...,αυτοι οι Ελληνες!) όλα τα εμπόδια! Και ήταν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ενωμένοι! Εδωσαν την περιουσία τους στον αγώνα! Θυσίασαν ακομα και την ζωη τους για την πατρίδα, η οποία αργότερα τους...ξέχασε, δυστυχώς!!!  Η,  τους έβαλε στην φυλακή, οπως το αρχιστρατηγο Θεοδωρο Κολοκοτρωνη..! Ένα...,η για την ακρίβεια ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ,της πατρίδας, κυριάρχησε!!!




                         
 
 


Περίπου δυο αιώνες μετά (απο το 1821..!), αυτο το όραμα παραμένει στην εποχή μας ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟ!.. Η Ελλάδα ειναι και πάλι στον...ζυγό!..  Η λευτεριά, σήμερα, αργεί!!! Και ο λαός δεν μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΑ!!!  Τα χέρια του ειναι...δεμένα!  Νιώθει...τσακισμενος! Ειναι πεινασμένος! Ειναι ανήμπορος! Ειναι άνεργος! Και παράλληλα τον έχουν...κατακλεψει!!! Λεηλατησει!!!  Τότε όλο το βιος τους το έδιναν για τον αγώνα και το Εθνος!.. Τώρα, όλοι όσοι διαθέτουν χρήματα...,κλέβουν! Κλέβουν...,γιατι οπως ξέρουν, όταν κλεψεις είσαι και...πρώτος!.. Όλοι μιλάνε για σενα και εάν έχεις κλέψει τράπεζα...,οι τραπεζίτες προσεύχονται, να είσαι καλα...,μπάς και κάποτε τους τα επιστρέψεις...,η όλα...,η μέρος αυτών!!!  Ειναι γεγονός οτι, άλλος ο αγώνας του 1821...και διαφορετικός ο σημερινός, που παίζεται κάτω απο το τραπέζι και με...σημαδεμενη τράπουλα!.. Τότε εδινες την ζωη σου και καμαρωνες για αυτο, για να δεις ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ...,τώρα σε κλέβουν...,σου αφαιρούν το δικαίωμα του αγώνα...,σου παίρνουν την ζωη σου και η πατρίδα παραμένει "σκλαβωμενη" - υπερχρεωμένη!!! Ναι! Ναι και το 1821, στην επανάσταση, είχανε διαφορετικές προκηρύξεις!.. Η ιδέα...,η κεντρική ιδέα  όμως ήταν μια..! Ήταν τα λόγια "γεμάτα απο αγνό πατριωτισμό και υψηλές ιδέες. Τα διαγγελματα του αγώνα, δεν ήταν κενές λέξεις! Εβγαιναν απο τα μυχια της ψυχής του κάθε Ελληνα, ο οποίος ριχνοταν στην μάχη, αποφασισμένος να ελευθερωθεί  η  να πεθάνει..."!!!  Σήμερα οι κομματικές ανακοινώσεις..."σκοτώνουν"!!!  Για όλα φταίει το...άλλο κόμμα!.. Έτσι και αφού δεν υπάρχει κοινή γραμμή, μας...κολλάνε στον τοίχο, καθημερινα (οι δανειστές και όχι μόνο...) και μας επιβάλλουν σε...αργό θάνατο!..  Ο, δια της...σταγόνας, θάνατος!.. Πολυ...,πολυ οδυνηρος!.. Όλοι είδαμε τις πρωινες ωρες σημερα το τι ακριβώς έγινε στο Γιουρογκρουπ,στο θεμα της Κύπρου!!!   Τότε, το 1821, είχανε τον Αλέξανδρο Υψηλαντη, ο οποίος με το μήνυμα του "Μαχου υπέρ πίστεως και πατριδος", καλούσε τους Ελληνες, λέγοντας "εις τα όπλα λοιπόν φίλοι...,η Πατρις Μας προσκαλεί!.."!!!  Το μήνυμα αυτο έγινε στις 24 Φεβρουαρίου 1821! Και ειπώθηκε, "εις το γενικόν στρατόπεδον του Ιασιου"!..  Σήμερα τι έχουμε; Το βέβαιον ειναι οτι δεν έχουμε ουτε Υψηλαντη...,ουτε Κολοκοτρωνη..., ουτε Μαντώ Μαυρογεννους..., ουτε Καναρη..., ουτε Μπουμπουλινα!.. Ουτε Παπαφλεσσα!.. Εμείς αντιπαραθετουμε τους Τσιπραιοκαμμενωκαρατζαφερηδες..., να λένε τα δικα τους ως άλλοι παντογνώστες! Και το αστείο ειναι να φταίνε μόνο οι άλλοι!!! Οι άλλοι που τρέχουν για να προλάβουν,ώστε να μην βρεθούμε σε κάποιο τετελεσμένο γεγονός!.. Οι διαφορες λοιπόν του τότε το 1821, με το σήμερα, το 2013 ειναι τεράστιες!!! Αυτη ειναι η πραγματικότητα δυστυχώς..!
 
 
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=WyJOmNONx6I



 Το 1821 είχανε-είχαμε μόνο  ΗΡΩΕΣ...

  Το 2013 έχουμε μόνο ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ...

                          Ένα πάντως ειναι βέβαιον οτι η Ελλάδα ποτε δεν πεθαίνει... Ας το λάβουν αυτο καλα υπ'οψη τους φίλοι και εχθροί!!! Η Ελλάδα πρέπει να ζήσει και θα ζήσει... Ένα μαύρο όνειρο ειναι αυτη η κρίση...,θα περάσει και τότε γράψε αλίμονο στους προδότες...,οποίοι το μόνο που ξέρουν καλα να κάνουν ειναι η προδοσία!.. Το καταλάβατε; Η  να το ξαναπώ; Προδότες παντου...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου