Γιατί ρεεεε;
Είναι ένα όχι, με το οποίο όμως έγινε με το «σας παρακαλούμε…, μην μας αφήνετε…, εγκαταλείπετε», έγινε «αυτομάτως». ΝΑΙ!... Ο κυπριακός λαός έπεσε θύμα της προηγούμενης πολιτικής διοίκησης του, από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Χριστόφια!! Να υπογραμμίσω πως, ο κ. Χριστόφιας, ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012! Όλα όσα έγιναν τώρα στο νησί της Αφροδίτης! Και τίθεται το ερώτημα, ενώ είχε συμφωνήσει στα… διάφορα κουρέματα (ΣΕ ΟΛΑ, ΝΑΙ… ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο κ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ!!!!!) γιατί το έκρυψε από τη νέα διοίκηση; Γιατί δεν είπε ΤΙΠΟΤΑ στις συζητήσεις που είχε, στον κ. Αναστασιάδη; Υπήρξαν…, η μάλλον υπάρχουν κάποιοι λόγοι (άλλοι…, συμφέροντα κλπ) που απέκρυψε ένα τέτοιο περιστατικό; Ένα τέτοιο θέμα που έχει θέση ενός νέου Αττίλα; Ενός Αττίλα που είναι χειρότερος και από τους δύο άλλους (Αττίλες!) του 1974! Η καταστροφή η σημερινή της Κύπρου, θα κρατήσει πολλά…, πολλά χρόνια! Και εδώ που τα λέμε ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ (εμείς οι παλαιοί…) ΤΟ ΤΙ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΤΕ! Σήμερα ο.. «οικονομικός Αττίλας» θα φέρει την μεγάλη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Και έχει δίκιο ο Αρχιεπίσκοπος της Κύπρου ο κ. Χρυσόστομος που με την δήλωση του, πριν από λίγες ώρες, είπε ότι «οι κουμουνιστές (Χριστόφιας) ήθελαν να κάνουν όλους τους κύπριους φτωχούς και τα κατάφεραν!... Πρόσθεσε ακόμα ο Μακαριότατος πως, «όλοι θα πρέπει να δικαστούν, για εσχάτη προδοσία…»!!!
 


Προβληματισμό έχει δημιουργήσει σε όλο τον κόσμο το ΝΙΕΤ της Ρωσίας, απέναντι στην Κύπρο…, στην χώρα εκείνη που «φυλάει» δισεκατομμύρια ευρώ και δολάρια (οι μεγιστάνες ρώσοι, έχουν στην Κύπρο τα χρήματα τους) ρώσων πολιτών! Οι ρώσοι επίσημοι έπαιξαν το παιχνίδι της Ευρώπης, πιστεύουν οι ηγέτες άλλων μεγάλων χωρών! Και έτσι είναι! Άλλωστε δεν θα χάλαγαν τις σχέσεις τους με την Γερμανία…, Τουρκία…, ή κάποια άλλη χώρα, για… χάρη της Κύπρου! Έτσι και αφού γύμνωσαν…, η πιο σωστά ξεγύμνωσαν τον κύπριο Υπουργό (Μιχάλη Σαρρής… Υπουργό Οικονομικών… που είχε πάει εκεί), του είπαν ένα μεγάλο ΝΙΕΤ (ΟΧΙ) και τον έστειλαν… αδιάβαστο! Πήγαινε…, βρείτε τα με την Τρόικα και τα ξαναλέμε!... Έτσι, η Τρόικα που περίμενε με… «ανοιχτές τις αγκάλες…» και έβαλε τους όρους της! Αυτό είναι και αν σας… αρέσει! Έτσι φθάσαμε στο ΓιούροΓκρουπ που έθεσε τους όρους του! Και η Κύπρος είναι πλέον στο μνημόνιο!... Ένα μνημόνιο…, που θα φέρει και δεύτερο…, ίσως και τρίτο! Και αυτό είναι πολύ κακό!
Ένα μεγάλο…, αναπάντητο «Γιατί;», είναι αυτό που κυριαρχεί σήμερα!
·        Γιατί η Κύπρος δεν δέχθηκε από την αρχή το κούρεμα στους μεγάλοκαταθέτες (θα ήταν 12% μόνο…) και με μικρότερο ποσοστό σε όλους όσους έχουν καταθέσεις από 100.000 ευρώ και πάνω; Γιατί άραγε;
·        Γιατί έπρεπε να φθάσει στο… χείλος μιας άτακτης χρεοκοπίας η Κύπρος;
·        Γιατί ΟΥΔΕΙΣ και ιδιαίτερα, ο κ. Χριστόφιας, δεν μιλάνε;
·        Γιατί οι έλληνες πολιτικοί, όλοι οι ΤσιπραιοΚαμμενοΚαρατζαφέρηδες, έχασαν τώρα (τώρα χρειάζεται την συμπαράσταση τους..) την.. λαλιά τους;
·        Γιατί τα λάθη άλλων (Χριστόφια κλπ…) πληρώνει όλος ο κυπριακός λαός; Γιατί; Γιατί ρεεε; Γιατί αύριο η Κύπρος δεν θα είναι όπως σήμερα!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου