Δοκιμαστής Προφυλακτικών


Αχ, αυτή η… άτιμη η ανεργία… αχ…! Όλα τα φανταζόμουνα…, αλλά αυτό ποτέ!!! Βέβαια…, θα μου πεις, «την σήμερον ημέρα…», η ανεργία… θερίζει!!! Έτσι ότι και αν έχεις σπουδάσει πάει σε δεύτερη μοίρα, μπροστά στο… φάσμα της πείνας!!! Τι να το κάνεις το δίπλωμα του καθηγητή των μαθηματικών…, ή της φιλολογίας, εάν δεν έχεις να φας!!! Θα περιμένεις να… έρθει η σειρά σου, για να διορισθείς σε ένα γυμνάσιο; Αν ναι! Τότε…, «ζήσε Μάι μου να φας τριφύλλι…», όπως λέει και ο λαός μας!!! Έτσι τώρα με την επίσημη ανεργία κοντά στο 35% και την ανεπίσημη (ανεργία) στο 80%, δεν έχεις περιθώρια επιλογής!!! Κάνεις ότι… βρεθεί μπροστά σου, προκειμένου να… ταΐσεις την οικογένεια σου!!!  Ψέματα είναι; Όχι βέβαια… και μακάρι να βρεθεί κάτι…, γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα η κατάσταση «ημέρα με την ημέρα» χειροτερεύει!.. Και φυσικά η ανεργία και η φτώχεια «τρέχουν» με… πυραυλική ταχύτητα!.. Για αυτό σας λέω ότι… βρεθεί και ότι.. να ‘ναι, δεν θα πει κανένας όχι πια!
 
 

Κάτι τέτοιο, που λέτε, σκέφθηκε ένας αυστραλός άνεργος (η ανεργία έχει… χτυπήσει όλη την υφήλιο!.. Δεν είναι μόνο προνόμιο της Ευρώπης! Έτσι;) και είπε, «ναι στην πρόταση που του έκανε μια ανώνυμη εταιρία προφυλακτικών…»!!! Ναι, διαβάσατε πολύ σωστά! Μάλιστα ο… πρωταγωνιστής _ άνεργος 18 ετών, διάβασε για την… δουλεία αυτή και στις μικρές αγγελίες…! «Ζητούνται νέοι…, για δοκιμαστές προφυλακτικών…», έγραφε στην αγγελία της η εταιρία! Διάβασε ο… ήρωας μας_ άνεργος, όχι μια αλλά δέκα φορές, και πήγε για… συνέντευξη με τον διευθυντή! «Η θέση αυτή (του είπε ο διευθύνων σύμβουλος ο κ. Sam White…) δεν έχει μισθό…»!!! Και «πως θα ζήσω ρώτησε…», ρώτησε ο 18χρονος άνεργος και υποψήφιος «δοκιμαστής προφυλακτικών…»!.. «…Άκουσε παιδί μου (λέει ο διευθυντής…) θα παραλάβεις προϊόντα (προφυλακτικά…) αξίας 60 δολαρίων…, με την υπόσχεση πως, θα φέρεις πίσω μια αναφορά, για τις επιδόσεις των προφυλακτικών…»!!! Να προσθέσω πως ο κύριος διευθυντής στην ομιλία του κατέληξε: « στο τέλος_ τέλος ποιος δεν θα ήθελε να έχει στο βιογραφικό του ότι κατείχε θέση ειδικού επί των προφυλακτικών;»!!! Ναι δεν λέω…, είναι μια απόδειξη που θα την… ζήλευαν πολλοί άνδρες!!! Έτσι;
Βέβαια η είδηση, δεν λέει τι έγινε τελικά… Όμως οι θέσεις ήταν 200!!! Τώρα! Μην ρωτάτε… εάν κάποιος πολιτικός μας στο βιογραφικό του αναφέρει «μια τέτοια δουλεία», γιατί απλούστατα οι περισσότεροι δεν έχουν δουλέψει ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!! Δεν ξέρω αν μια τέτοια «προϋπηρεσία  ήταν χρήσιμη για το μέλλον ενός πολιτικού…»; Τουλάχιστον θα είχε… κάτι να πει!!! Ψέματα; Όχι ρεεε!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου