Το Ηθικό των Ελλήνων Μένει… Όρθιο!!!

Ένα πράγμα, δεν είναι ικανή να μας… κόψει, η Τρόικα (βρίσκεται αυτές τις ώρες στην Αθήνα και ποιος ξέρει τι άλλο θα μας… ξεφουρνίσει!...) όσο μεγάλη… προσπάθεια και αν κάνει!!! Ο λόγος, «για την ερωτική ζωή των ελλήνων…», η οποία πηγαίνει υπέροχα!.. Μωρέ, ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να… σταματήσει τον έλληνα, μπροστά σε ένα ωραίο ερωτικό ραντεβού!... Και αυτό αποδεικνύεται από έρευνα που έγινε πρόσφατα και σύμφωνα με τα στοιχεία, «διαπιστώθηκε πως η οικονομική κρίση, δεν έχει δημιουργήσει… κρίση και στον έρωτα..»!!! Δηλαδή, «το… ζιζάνιο της κρίσης, δεν έχει «τρυπώσει» ακόμα (ο θεός να βάλει το χέρι του…) στις… κρεβατοκάμαρες των ζευγαριών στην Ελλάδα…»! Και αυτό είναι θαυμάσιο!.. Έτσι δεν είναι;


Τώρα! Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε και δημοσκοπήθηκε από την εταιρεία προφυλακτικών «Durex», και στην οποία (έρευνα…) πήραν μέρος 26.000 εθελοντές από 26 χώρες του κόσμου  φαίνεται καθαρά ότι οι έλληνες (άνδρες και γυναίκες) έχουν «έντονη σεξουαλική ζωή»!!! Έχει, ακόμα πολύ ενδιαφέρον και το γεγονός ότι «αυξητικά κινήθηκε ο αριθμός των σεξουαλικών συντρόφων, που έχει κατά μέσο όρο μια μέση ελληνίδα κατά την διάρκεια της ερωτικής της ζωής…»!!!
Έτσι, λοιπόν, οι ελληνίδες κατέχουν την πρώτη θέση (πάντοτε σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας…) στην Ευρωπαϊκή κατάταξη! Με… μέσο όρο, οι ελληνίδες έχουν δέκα σεξουαλικούς συντρόφους!!! Αντίστοιχες… επιδόσεις έχουν οι γαλλίδες και οι πολωνές! Στην συνέχεια έχουμε τις ιταλίδες με οκτώ συντρόφους και οι ολλανδές με έξι!!! Για τους άνδρες…, για εμάς τα παλικάρια ο λόγος!.. Εμείς, λοιπόν, κάνουμε ότι μπορούμε και ο… κανόνας επιβεβαιώνεται (έτσι λέει η έρευνα...) πως έχουμε κατά μέσο τριάντα σεξουαλικές συντρόφους!!! Όχι, παίζουμε!!! Και δεν είναι… λόγια!.. Είναι έργα! Υπάρχουν αποδείξεις!!! Έτσι;
 Με την ευκαιρία να σας πω…, να υπογραμμίσω καλύτερα (όχι δεν τα λέω… εγώ! Η έρευνα με… στοιχεία τα ανακοινώνει!!!), ότι η έρευνα… αναζήτησε ταυτόχρονα με όλα τα άλλα και τον αριθμό των ανθρώπων που… ξενοκοιτάνε, για την ακρίβεια… που ξενοπηδάνε!.. Έτσι, εδώ στην χώρα μας «το 22% των ανδρών απάντησε ναι, ότι έχει απιστήσει κάποια στιγμή στην ζωή του»!!! Έχω την εντύπωση πως το 22% είναι μικρό ως προς την πραγματικότητα!!!
Και ενώ κανείς περίμενε ότι οι γυναίκες θα ήταν πιο… μπροστά από τους άνδρες στην απιστία, τα στοιχεία το… διαψεύδουν!!! Η απιστία στις γυναίκες φθάνει στο 9%!! Εκεί, όμως, που πρέπει να… σταθώ, είναι στο γεγονός ότι, ένα 38% των γυναικών ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ!.. Μάλιστα το 33% των κοριτσιών (πάντα από την χώρα μας…) δήλωσε ότι έχει κάνει σεξ, χωρίς να βάλει προφυλακτικό, έστω και αν ήταν η πρώτη φορά!!! Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δείχνει ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!!! Πάντως το ότι «το ηθικό των ελλήνων μένει… όρθιο..», με όλα όσα συμβαίνουν σήμερα (οικονομική κρίση…, φτώχεια…, ανεργία κλπ..), έχει μεγάλη σημασία!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου