Ο ΘΡΥΛΟΣ...ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!!
     (Πήρε πρωτάθλημα και στο βόλεϊ)

 

Το'παν και έγινε! Είχαν δώσει όρκο και τον κράτησαν! Τα κορίτσια του Ολυμπιακού...ανέτρεψαν κάθε...πρόγνωση (ακομα και του...καιρού!..) και μέσα στην Νεα Φιλαδέλφεια...,εκει μέσα στην...σφηκοφωλια του Ιωνικου νίκησαν με 3-1 σετ την ΑΕΚ και κατέκτησαν, για πρώτη φορα, το πρωτάθλημα Ελλαδος στο βόλεϊ!..
 
  
                       

Ναι! Ειναι αλήθεια, οτι...ανέτρεψαν τα...πάντα και έτσι το 2-0 υπέρ της ΑΕΚ (είχε δυο νίκες, η για πολλα χρόνια πρωταθλήτρια και κυπελλουχος ΑΕΚ...) και με τρεις σερί νίκες, έκαναν το 3-2, με αποτέλεσμα να κατακτήσουν τον τίτλο! "Ειναι η αρχή της παντοδυναμίας του Ολυμπιακού και στο βόλεϊ...", δήλωσε στο τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού,των κοριτσιών του Ολυμπιακού, ο κ. Σωτήρχος!.. Και εάν κρίνω, απο την απόδοση των ομορφων κοριτσιών, ο προπονητής τους εχει δίκιο!.. Επαιξαν σοβαρά! Δεν...πήραν χαμπάρι, απο όλα όσα έλεγαν και έκαναν,  οι φανατισμενοι οπαδοί της ΑΕΚ (η είσοδος ήταν ελεύθερη!!!), που είχαν ασφυκτικά γεμίσει το γηπεδο (την...στρουγκα,οπως την λένε όλοι...) του Ιωνικου, στην Νεα Φιλαδέλφεια και με διάφορα συνθήματα-αποδοκιμασίες (εις βάρος του Ολυμπιακού...) προσπάθησαν να βοηθήσουν τα κορίτσια της ομάδας τους!.. Στο τέλος έγιναν και κάποια επεισόδια με την Αστυνομία, η οποία έκανε χρήση    ("μερικών"-"περιορισμένη"), χημικών!!! Ήταν τόσο μεγάλος ο φανατισμός των περίπου 2.000 οπαδών της ΑΕΚ κατα την διάρκεια του αγώνα, που ανάγκασε τους διαιτητές, να διακόψουν περισσότερες απο δυο φορές τον αγώνα!.. Και στην συνέχεια να ζητήσουν την...συνδρομή των ΜΑΤ !.. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμενη!.. Αυτο όμως,έδωσε ..., η πιο σωστα, πεισμωσε τα κορίτσια του Ολυμπιακού και με καλη απόδοση πήραν μια άνετη νίκη, κατακτώντας και το πρωτάθλημα!!!
                          Οτι, δεν μπόρεσαν να...καταλάβουν οι φανατικοί οπαδοι της ΑΕΚ (καλα ρεεε,παιδια, ο επι 40 χρόνια πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο Ολυμπιακός, τον οποίο βρίζατε ρυθμικά, τι...έφταιγε;) το...έπιασαν τα κορίτσια...,οι παίκτριες της ΑΕΚ, οι οποίες, δια στόματος της αρχηγού τους, παραδέχθηκαν την ανωτερότητα και δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού...,των κοριτσιών της Πειραικης ομαδας!.. "Ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός!!! Πήρε δίκαια το πρωτάθλημα !..  Εμείς θα κατακτήσουμε το κύπελλο Ελλαδος,που θα γίνει στην Σαντορίνη!..", τόνισε χαρακτηριστικά η αρχηγός της ΑΕΚ !..  Στον αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι έγινε σε αθλητικά πλαίσια !..  Ουδεμία απο τις παίκτριες  ξέφυγε! Στο τέλος μάλιστα, τα κορίτσια της ΑΕΚ έδωσαν συγχαρητήρια στα κορίτσια του Ολυμπιακού, για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ!!! Και ενώ το ματς..., ο αγώνας είχε τελειώσει, μια ομάδα φανατικών οπαδών της ΑΕΚ (15 με 20 άτομα...) συνεπλακη με άνδρες των ΜΑΤ, εκει στον πεζόδρομο κοντα στην πλατεία Πατριαρχου, (οδός Σαλδαιων...), με τους θαμώνες στις καφετέριες που ηταν εκεινη την ωρα και απολαμβαναν τον καφε τους,να τρέχουν για να...σωθούν!.. Ήταν ένα απο τα...μελανά σημεία του χθεσινού τελικού!.. Δυστυχώς οι χούλιγκανς τα έσπασαν και κατέστρεψαν και αυτοκίνητα!!! Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση στην περίπτωση αυτη χημικών!.. Ο θρύλος πάντως κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο και...άνοιξε λογαριασμό!!! Θρυλε,Θεέ Μου Ολυμπιακέ μου !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου