Φύλαγε τα ρούχα σου, να έχεις τα… μισά!!!
(Πήγαν να το κάψουν… ζωντανό στην Ηλεία…)!

Το ότι, τότε (πριν από μερικά χρόνια…, όταν και «ήρθε» ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου και μας έφερε με τις… τακτικές εδώ που είμαστε…, στην τραγική αυτή κατάσταση!.. Και δεν υπάρχει αντίρρηση πιστεύω;), το ότι τότε, λοιπόν, ο Κώστας Καραμανλής απειλήθηκε με οικογενειακή καταστροφή, εάν, ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΔΕΙΣ!!! Μάλιστα και ιδιαίτερα τώρα επιβεβαιώνεται καθημερινά με τα στοιχεία_ ντοκουμέντα που… έρχονται στο φως της δημοσιότητας!!!


Έτσι, σήμερα που διαβάζετε, αυτές τις σκέψεις μου, έχουν παρθεί πρόσθετα μέτρα, για τον πρώην Πρωθυπουργό και καλό μου φίλο Κώστα Καραμανλή! Μέτρα τέτοια ώστε να μην κινδυνεύει (ούτε) αυτός και η οικογένεια του! Πάρθηκαν, λοιπόν, «πρόσθετα μέτρα ασφάλειας ύστερα από τις τελευταίες τρομοκρατικές ενέργειες και τις απειλές, που όπως λέγετε, δέχθηκε κατά την διάρκεια της ανάκρισης για το σχέδιο «Πυθία» το οποίο αφορούσε την δολοφονική ενέργεια_ απόπειρα εναντίον του…»!!! Και όλοι θυμόμαστε το τι είχε συμβεί τότε! Να προσθέσω, ότι αντικαταστάθηκαν και οι αλλοδαποί (!) που φρουρούσαν τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, από τις εκλογές του 2007 και μέχρι χθες!.. Το ωραίο είναι (!!!) ότι αυτοί φεύγουν_ έφυγαν, επειδή υπήρχαν_ υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες για κατασκοπευτικές δράσεις!!! Τώρα τι τους λες; Και, ιδιαίτερα σε αυτούς που τους… «προσέλαβαν»_ «ενέκριναν» τέλος πάντων την εδώ άφιξη τους, και μάλιστα για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα; Τι τους λες…, Ε; Σήμερα…, δίπλα στον Κώστα Καραμανλή επανήλθαν σχεδόν όλοι οι έμπιστοι αξιωματικοί, από την περίοδο, της προεδρίας του στη Νέα Δημοκρατία!... Η τωρινή ασφάλεια, επανέφερε την παλαιά τακτική των επικοινωνιών του! Να σας πω πως σύμφωνα με την τακτική αυτή «ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής, δεν κάνει χρήση προσωπικού κινητού, αλλά συνομιλεί μέσων κινητών συνεργατών του…»!!! Και ακόμα να υπογραμμίσω, ότι, «οι επικεφαλείς της φρουράς του, αλλάζουν διαρκώς τους κλειδάριθμους των σταθερών τηλεφώνων του προκειμένου να αποτρέψουν τις… παρακολουθήσεις!»!!! Να προσθέσω, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ότι «επανήλθαν και τα μεταβαλλόμενα σχεδιαγράμματα των δρομολογίων από και προς την Ραφήνα…»!!! Και να σας πω, στο σημείο αυτό πως, «ο πρώην Πρωθυπουργός, μετά από όλα αυτά, αναγκάστηκε να μην οδηγεί, όπως συνέβαινε και στο παρελθόν…»!!! Είναι αλήθεια ότι ο Κώστας Καραμανλής «δυσφορεί με αυτά τα μέτρα…». Όμως, στην παρούσα «φάση», δεν γίνεται αλλιώς!.. Και να θυμίσω πως «οι έρευνες_ καταθέσεις, ανακρίσεις για την δολοφονική ενέργεια εναντίον του Κώστα Καραμανλή, συνεχίζονται…!». Έτσι τα… δρακόντεια μέτρα (για όλους τους μάρτυρες…) επιβάλλονται!!!
Τώρα! Εκείνο που θέλω να τονίσω, είναι το περιστατικό, που έγινε τον Αύγουστο του 2007 στην ιδιαίτερη πατρίδα μου στον Κακόβατο…, συγκεκριμένα στην Ζαχάρω! Τότε…, στις 24 Αυγούστου, στην ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ… ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, τότε λοιπόν ο Κώστας Καραμανλής είχε… κατέβει στην Ζαχάρω, για να δει, ο ίδιος «το τι ακριβώς συμβαίνει…»! Όλοι τον είδαμε, εγώ από κοντά (είχα πάει για ρεπορτάζ…) και όλοι από τις τηλεοράσεις να φοράει αντιπυρηνικό μπουφάν!!! Ο λόγος ήταν, επειδή κάποιοι (αυτό βγαίνει ως συμπέρασμα…) έβαζαν και νέες φωτιές στα πιθανά σημεία από τα οποία θα περνούσε η πρωθυπουργική πομπή!!! Είναι, πάντως γεγονός ότι ο Κώστας Καραμανλής είχε τότε (αυτό λέει η ΕΛ.ΑΣ) κινδυνεύσει πραγματικά!.. Έτσι, τώρα πλέον, «όποιος καεί στον χυλό…, φυσάει και το γιαούρτι!..»!!! «Φύλαγε τα ρούχα σου, να έχεις τα… μισά!..»!!! Ψέματα;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου