ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ... ΤΏΡΑ!..

                          • Μετρα σκληρα σήμερα...,όχι αύριο!

                          • Έξω η βία απο τα γήπεδα,πριν ειναι αργα!

                          • Παραδειγματική τιμωρία της ομαδας...



        
 
 Θέλω απο την αρχή αυτού του σχολίου μου να ξεκαθαρίσω...,οτι ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ,απο οποιαδήποτε πλευρα και αν προέρχεται! Η βία δεν εχει...χρώμα! Δεν ειναι...κόκκινη! Ουτε...πράσινη! Μητε...κίτρινη! Η, οποίο άλλο χρώμα βάζει ο νους σας!.. Η βία ειναι πάντα η ίδια!.. Χτυπάει την...κατάλληλη στιγμη και φέρνει τα...πάνω,κάτω!.. Κάνει όλα αυτα που ΟΥΔΕΙΣ τα...φαντάζεται! Ρίχνει...λάδι στην φωτιά και γίνεται...μπουρλοτο!.. Δεν είχα σκοπό να αναφερθώ σήμερα στην βία (έχω άλλωστε γράψει πολλα και έχω κάνει πάνω απο πέντε χιλιάδες εκπομπές!..), εάν δεν έβλεπα το Κυριακάτικο ντέρμπι της Β' Εθνικής κατηγορίας, μεταξυ Παναιτωλικου και Ολυμπιακού Βόλου! Ναι! Εδώ στο Αγρίνιο παιζόταν μια κατηγορία! Κρινόταν ποια ομάδα θα εχει το προβάδισμα για να...αρπάξει το...εισιτηριο που οδηγεί στην Α' Εθνική κατηγορία! Στην σούπερ λίγκα!  Στα...σαλόνια του ποδοσφαίρου μας! Σαλόνια! Τέλος πάντων...


                           



Και εκει που περίμενα να...θαυμασω απο την τηλεοραση τις δυο ομάδες να δίνουν τον αγώνα τους για την νίκη...,έσκασε η...βόμβα! "Στην προθέρμανση ένας, ΝΑΙ ανεγκεφαλος οπαδός της γηπεδουχου ομαδας του Παναιτωλικου, πέταξε ο αθεοφοβος ένα...δυναμιτακη με αποτέλεσμα να κόψει  (αυτη ήταν η πρωτη πληροφορία που είχα μέσα απο το γήπεδο του Αγρινίου), να κόψει δυο...,η  τρία δάκτυλα του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτη Καρρα..."  Ο ατυχος παικτης εκανε το λαθος...και έπιασε το δυναμιτακη,για να το πετάξει σε μέρος όπου δεν θα έκανε ζημιά σε κάποιο συμπαίκτη του! Και εκείνη ακριβώς την ώρα το...δυναμιτακη έσκασε με αποτέλεσμα ο παίκτης (Παναγιώτης Καρρας)  του Ολυμπιακού Βόλου να τραυματιστεί και απο τους συμπαίκτες του να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και έγινε χειρουργική επέμβαση,ώστε να αποκατασταθούν οι...ζημιές που του είχε προξενησει ο αυτοσχεδιος εκρηκτικός μηχανισμός!.. 



Το παιχνίδι δεν άρχισε στην ώρα του! Και αυτο,επειδη ο Ολμπιακος Βόλου ζήτησε,ύστερα απο όλα όσα είχαν προηγηθεί,την εκκένωση των εξεδρων! Κάτι που δεν το δέχθηκε η τοπική ομάδα...  Εγιναν διαπραγματεύσεις επι...διαπραγματεύσεων και αφού ο διαιτητής (λίγος για ένα τοσο κρίσιμο παιχνίδι... Αλήθεια με ποιο σκεπτικό η ΚΕΔ όρισε αυτο το...αμουστακο παλικάρι απο το Κιλκίς για να διευθύνει ένα τέτοιας...,υψηλής κρισιμοτητας παιχνίδι; Ειναι ένα ερώτημα που χρειάζεται άμεσα απάντηση... Περιμένουμε) και αφου ο διαιτητής είπε...απείλησε,πως θα διακόψει τον αγώνα εάν κάποιος οπαδός πετάξει φωτοβολιδα στον αγωνιστικό χώρο,άρχισε ο αγώνας με καθυστέρηση περίπου πενήντα λεπτών! Και βεβαίως με...τεντωμενα τα νεύρα όλων... Στον αγώνα στην διαρκεια του, έγιναν...έπεσαν κάποιες ψιλές... Α,να μην το λησμονησω. Δεν καταλαβαίνω τον πρώην διαιτητή (Βασίλης Νικακης απο το Αγρίνιο...) Α Εθνικής κατηγορίας και με το σημα της FIFA παρακαλω να λέει οτι ήταν λάθος του διαιτητή που αντί να ξεκινήσει τον αγώνα ύστερα απο δέκα λεπτα οπως οριζει ο κανονισμός...,τον ξεκίνησε με την γνωστή 50λεπτη καθυστέρηση...  Εδώ ο νεαρός διαιτητής εχει δίκιο. Εάν ο αγώνας άρχιζε ύστερα απο δέκα λεπτα μετά τα όσα είχαν προηγηθεί, ειναι βέβαιον,πως θα θρηνουσαμε σήμερα θύματα!.. Αυτο πως...διέφυγε απο έναν ρεφερυ με την πείρα του κ. Νικακη; Ευτυχώς που δεν...σφυριζε εκείνος!..
                         
 Τώρα! Κάποτε όλες αυτές οι αθλιότητες θα πρέπει να σταματήσουν! Εάν φυσικα θελουμε να γυρίσει ο κόσμος  στα γήπεδα! Οι αρχές πρέπει επιτέλους να επιβάλουν το νομό! Να τιμωρήσουν παραδειγματικά την ομάδα που ειναι ενοχη! Με τον τροπο αυτόν θα καταφέρουν οι παράγοντες να...συμμαζεψουν τους οπαδούς της ομαδας τους που πηγαίνουν στο γήπεδο όχι για να δουν και να χειροκροτήσουν την ομάδα τους...

αλλα να πετάξουν οτι έχουν και δεν έχουν μαζυ τους,στους αντιπάλους,αδιαφορώντας, μήπως τραυματιστεί κάποιος,οπως έγινε πριν απο μερικές ώρες στο Αγρίνιο... Αλήθεια τόσα φεγγαλικα...,τόσες κροτίδες...και τόσα πολλα δυναμιτακια πως...πέρασαν απο τον έλεγχο (έγινε άραγε;) της Αστυμονιας; Εκτός και εάν κάποιοι σε συνεργασία με κάποιους παράγοντες τα είχαν κρύψε, απο την παραμονή του αγώνα,κάπου στο γήπεδο! Έτσι την ημέρα του αγώνα έφθασαν αυτα τα πυρομαχικά στα χέρια του...οπαδικου στρατού!!! Αυτο άλλωστε γίνεται πάντοτε... Ετσι δεν ειναι κυριοι του Παναιτωλικου; Ντροπη!




 Ο αθλητικός δικαστής πρέπει να εξετάσει όλες τις παραμέτρους και να τιμωρήσει την ομάδα που φέρει ακέραια την ευθύνη για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Καρρα! Μετρα και εφαρμογή - τήρηση του αθλητικού νομού, πριν ειναι αργά! Το UIDEO του αγώνα έκανε και κάνει τον γύρο του κόσμου... Για άλλη μια φορα η Ελλάδα έγινε πρώτο θεμα σε όλα τα ΜΜΕ με τα αρνητικά σχόλια για την βία που επικρατεί στα γήπεδα μας!  Ειναι κρίμα. Ειναι ντροπη! Ντροπη για όλους μας... Γιατι οπως έχω υπογραμμίσει και άλλη φορα και εμείς οι δημοσιογράφοι (οι αθλητικογραφια πιο πολυ...) φέρουμε μεγάλη ευθύνη,για την εξάπλωση της βίας στον αθλητισμό! Ειναι καιρος λοιπόν να βοηθήσουμε στην καταστολή της!.. Τα μικροσυμφεροντα ας...παραμεριστουν για το καλο όχι μόνο του αθλητισμού...,αλλα όλων μας! Εμπρός λοιπόν... Τώρα!..


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου