ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ...ΧΡΥΣΑΦΙ !!!
                              • Ροζ...χρωμα και μόνο!
                              • Διπλα φύλλα και...απορροφητικα!
                              • Ο κόσμος πειναει και αυτοι...πέρα βρέχει!







 Ε,ο δικός τους Κώλ...,ποπος ειναι διαφορετικός!!! 
Ειναι το...κατι άλλο!..
Διαφορετικα δεν μπορει κάποιος να βρει λογική εξήγηση..! Έτσι ειναι!.. Ο λόγος για το υπουργειο Οικονομικών! Όλα εκει συμβαίνουν κατα καιρούς... Αυτο βγαίνει τουλάχιστον,υστερα απο τα τελευταία νέα που είδαν το φως της δημοσιότητας! Και, ναι πολλους έκαναν να βγουν απο τα...ρούχα τους!.. Ακουουου, έπειτα απο απόφαση του ίδιου του υπουργού εγκρίθηκε ένα μεγάλο πόσο, χιλιάδες ευρω, για αγορά ειδών υγιεινής!..  Ναι, οπως το...διαβάσατε..! Χιλιάδες ευρω για να πλένουν τα χέρια τους οι υπάλληλοι και για να καθαρίζουν τον...κώλ...,τον ποπο τους!... Και εξηγούμε...

   




                        

Το σκέφτηκαν απο...εδώ! Το συζήτησαν απο την...άλλη! Και πήραν την απόφαση για αγορά των...απαραίτητων! Και τα...απαραίτητα  ήταν...,ειναι...και ασφαλώς θα παραμείνουν (για ολους μας. Ετσι;) το...χαρτί τουαλέτας και το...κρεμοσαπουνο!!!!  Χωρίς βέβαια να παραλειπω όλα τα αλλα... Εγκρίθηκε λοιπόν το ποσόν των 11.000 ευρω...και για την ακρίβεια 11.069 ευρω για την αγορά αυτών των... δυο προϊόντων!..  Έντεκα χιλιάδες ευρω ,ναι διαβάσατε πολυ σωστα, 11.069 ευρω και αγόρασαν το χαρτί...τουαλέτας και το...κρεμοσαπουνο! Αμε!.. Τι λες τώρα; Να μην το ξεχάσω... Για την αγορά των προϊόντων αυτών, στην απόφαση που φέρει την υπουργική υπογραφή, υπήρχαν και κάποιες προδιαγραφές... Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις προδιαγραφές, το χαρτί της...τουαλέτας έπρεπε να ειναι ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΟ !!!!!  Λες και αν ήταν άλλο χρώμα, οπως το λευκό που όλος ο κοσμάκης χρησιμοποιει...,δεν θα ήταν δυνατόν ΝΑ...ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛ...ΤΟΥΣ !!!!!! Μην γελάτε αυτη ειναι δυστυχώς η αλήθεια!.. Τραγική; Ναι! Μα ειναι η πραγματικότητα!.





  Είπαν που λέτε εκει στο υπουργείο οτι "η καθαριότητα ειναι...μισή αρχοντιά!.."!.. Και  έτσι ενέκριναν ΑΜΕΣΩΣ και μάλιστα μιας και μόνο Γενικής Γραμματείας, το αίτημα! Ένα αίτημα που σήμερα με την οικονομικη κρίση που...μαστίζει την χωρα μας, φαίνεται και γιατι όχι οτι ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ!!! Και αυτο γιατι 11.069 (αυτα τα 69ευρω μου κάνουν εντύπωση...) ειναι όχι απλά πολλα...,αλλα ειναι ένα εξωφρενικό χρηματικό πόσο!..  Και όταν μάλιστα πρόκειται για αγορά χαρτιού υγείας και σαπουνιου!!!!! Εδώ παει...γάντι εκείνο το...μη χειρότερα! Οι υπάλληλοι της Γ Γ Πληροφοριών και Συστημάτων ήθελαν και τα κατάφεραν το κώλ...χαρτο, εκτός απο ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ (!!!) να ήταν διπλών φύλλων..., γκοφρε...και απορροφητικον !!!!! Ρεεε,τι διαβάζω στο σχετικό υπουργικό έγγραφο,ο άνθρωπος;  Χμ!..  Ρεεεε μάγκες εδώ ο κόσμος πειναει και εσείς προκειμένου να...σκουπιζεται τον κωλο σας απαιτησατε και τα καταφέρατε να πληρώσει ο λαός μας 11.069 ευρω για να πάρετε χαρτί υγείας και κρεμοσαπουνο; Μπράβο σας! Αξιος ο μισθός σας!.. Σαν δεν ντρέπεστε! Δεν...κοκκινιζετε; Πως το...βασταει η καρδια σας να βλέπετε γύρω σας τα παιδια να ζητιανευουν η να ψαχνουν στα σκουπιδια,για ένα κομμάτι ψωμι και εσείς να πλενετε τα χέρια σας με σαπούνι αξίας 1.525 ευρω και να καραριζετε τον απ'αυτον σας με χαρτί αξίας 9.544 ευρω; Ε; Πως ρεεε; Ντροπη!.. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! Ντροπηηηη σας!..


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου