ΣΑΝ ΤΟΝ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!

• Ο ήχος απο τα...τζιτζικια!
• Το ηλιοβασίλεμα!
• Και η μαγεία της καλοκαιρινής τρέλας!

                                 
 
 Μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω απο την Κόρινθο και καπου 120 χιλιόμετρα, απο την Αθήνα,ειναι το μαγευτικό Ξυλοκαστρο! Μια πανέμορφη περιοχή,με τα αρχοντικά της (παλια και σύγχρονα, δεν εχει σημασία! Όλα ειναι ωραία...) και φυσικα με τον πευκια της,που δίνει (στην περιοχή...) μια άλλη, ειναι το σίγουρο αυτο, δίνει λοιπόν μια διαφορετική μορφή! Μια λάμψη! Μια οπτική γωνία, χαρμα! Ειναι ενα...,η μάλλον ειναι σωστο στολίδι για την περιοχή!.. Και ασφαλώς η περιοχή φημίζεται για την φιλοξενία των κατοίκων της!..  Ο "Ξενιος Ζευς",σε όλο του,το μεγαλείο! 


Εάν κάποιος επισκεφθεί για πρωτη φορα την περιοχή και ζήσει όλα αυτα που πριν λίγο διαβάσατε, ειναι βέβαιον (και...πάω στοίχημα! Ελα...πλάκα κάνω...) 100%, οτι θα θελήσει να έρθει και δευτερη...,ίσως και τριτη...,αλλα γιατι όχι και άλλες πολλές φορές, σε τούτη την περιοχή που...μαγεύει! Μπορει να ειναι η θάλασσα και η...αύρα της! Μπορει οι ομορφιές και οι άνθρωποι!.. Η, ακομα και  τα δυο μαζυ! Όμως ένα ειναι σίγουρο. Δεν σε αφήνουν να φύγεις! Και πολυ περισσότερο, δεν σε αφήνουν να...χαλάρωσης!.. Να πλήξεις!.. 

 
Τούτες τις ημέρες η Γαλήνη και εγω προσπαθούμε να βρούμε λίγες ώρες, ναι, λίγες ώρες "χαλάρωσης"! Όμως οι φίλοι στην περιοχή, αλλα και στο XYLOKASTRO BEACH HOTEL, έχουν...διαφορετική άποψη! Κάνουν τα "πάντα όλα", ώστε να μην μας λείψει τιποτα! Και εδω που τα λέμε τα έχουν καταφέρει! Η θάλασσα...,το περιβάλλον...,η μουσική και η φιλοξενία,οπως και ο ηχος απο τα τζιτζικια, μας έχουν, στην κυριολεξία, κερδίσει! Και αυτο δεν συμβαίνει μόνο εφέτος! Κάθε χρονο, που για λίγες ημέρες είμαστε εδω στο Ξυλοκαστρο, το ίδιο γίνεται!.. Ειναι η μαγεια της καλοκαιρινης τρελας λοιπον!!! Για αυτο σας είπα. Εάν έρθεις μια φορα, ειναι βέβαιον οτι θα ξαναρθεις! Θα ξαναρθεις!.. Και θα ξαναρθεις!.. Γιατι, εδω ειναι, ΣΑΝ ΤΟΝ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!




Οι εικόνες αυτές ειναι ο "μάρτυρας" των όσων πριν λίγο στο σχόλιο μου διαβάσατε! Άλλωστε μια βόλτα στην περιοχή θα σας πείσει! Εμπρός λοιπόν... Ελάτε σε έναν κοντινό όμορφο μέρος, που ειναι...,η μάλλον που "προσφέρεται για όλα τα βαλαντια"! Οι τιμές ειναι πολυ καλές! Όταν δε, έχεις και οικογένεια, μπορείς με λίγα χρήματα να περάσεις λίγες ώρες ξεκούρασης,που ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ, ιδιαίτερα σήμερα που το άγχος εχει μπει για τα καλα στην ζωη μας!.. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη, να μας δουν να σερνωμαστε στα πατωματα! Άδικο έχω;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου