ΟΛΑ ΣΤΟΝ...ΑΕΡΑ!!!

• Κρίσιμες ώρες για το μέλλον!
• Όλα παίζονται!
• Τα "θέλω" και τα "πρέπει"!

        


                  

Ναι! Τούτες...,η καλύτερα οι επόμενες 48 ώρες, ειναι οι πιο κρίσιμες για το μέλλον της Ελλαδος! Το μέλλον το δικο μας,των παιδιών μας και των εγγονων μας! Θα συμβούν πολλα και όλοι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμενοι ακομα και για τα "χειρότερα"!.. Βέβαια προς το παρόν αυτα τα "χειρότερα", ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ!!! "Πανε" για τον Οκτώβριο! Όμως καλύτερα απο τώρα να ξέρουμε που βαδίζουμε, παρα να...πέσουμε απο τα σύννεφα! Ο Οκτώβριος άλλωστε ειναι πολυ... κοντα!.. Αν,λοιπόν δεν αλλάξει κάτι μέσα στις ώρες αυτές,τότε τα "χειρότερα", δεν θα...φυγουν! Δεν θα τα αποφύγουμε! Σε καμμια περίπτωση όμως οι θυσίες του ελληνικού λαου δεν πρέπει να πανε χαμένες! Έχουμε "ματωσει" στην κυριολεξία! Χάθηκαν ζωές! Εκλεισαν σπίτια! Καταστήματα! Μπήκαν και δυστυχώς μπαίνουν χιλιάδες λουκέτα! Απολύθηκαν και καθημερινα χάνουν την δουλεια τους,(ναι έτσι ειναι) χιλιάδες άτομα! Όλα αυτα παίζονται σήμερα και αύριο!.. Και θα πρέπει η Κυβερνηση  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ'ΟΨΗΝ ΤΗΣ!!!




  Πολλα ειναι τα "ΘΕΛΩ"! Και ακομα περισσότερα τα "ΠΡΕΠΕΙ"! Η δικομματικη αυτη Κυβερνηση,πρέπει  λοιπον να τα βάλει...κάτω και να εξετάσει τα υπέρ...και φυσικα τα κατα! Πάνω απο όλα θα πρέπει να κοιτάξει το μέλλον της Ελλαδος! Της πατρίδας μας! Γιατι αν χαθεί η ΠΑΤΡΊΔΑ, τότε όλοι έχουμε ΣΒΗΣΕΙ!!! Μαζυ όμως με την πατρίδα, οι αρμόδιοι της συγκυβερνησης, θα πρέπει να δούνε απο άλλη "οπτική γωνία" και το μέλλον του κόσμου...,του λαου! Γιατι ΠΑΤΡΊΔΑ με λαό (ναι ειναι αλήθεια αυτο) ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ και ΑΝΗΜΠΟΡΟ ειναι οπως ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΝΗ!!! Αυτο μου έλεγε πάντοτε ο αείμνηστος δάσκαλος μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην Πολιτικη, ο ένας (έτσι τον φωνάζαμε...) ο Θόδωρος Κατριβανος! Και έτσι ειναι! Γιατι, τι να το κανεις το πουκάμισο, εάν δεν υπαρχει,αυτός που θα το...φορεσει! Ο λαος,ο κοσμος! Αρα η Κυβερνηση μπροστα στα δικα τους "ΠΡΈΠΕΙ", να αντιτάξει τα δικα της "ΘΈΛΩ"!!! Και τότε όλοι θα ειναι δίπλα στον δύσκολο και κρίσιμο αγώνα που πραγματικα δίνει τούτη εδω η Κυβερνηση με τους δανειστές-κατακτητές μας και με την πίεση του χρόνου! Και ειναι αλήθεια περνάει γρήγορα...,πολυ γρήγορα ο χρόνος! Και απο το "Δόξα τον Θεό" λέμε το "Βοηθα  Παναγία μου"! Κάνω λάθος;
                               Σήμερα ψηφίζεται το νομοσχεδιο σκούπα! Ένα σχέδιο νομού που "πετάει" στον δρόμο χιλιάδες (δεν ειναι ψέμματα), ναι χιλιάδες ανθρώπους! Με το μετρο αυτο...,με τις απολύσεις δηλαδη λύνεται το πρόβλημα; Δεν το πιστεύω! Οπως το δύσκολο πράγματι πρόβλημα μας ΔΕΝ,ναι ΔΕΝ λύνεται με τις μειώσεις ΜΟΝΟ του μισθού και της σύνταξης! Μάλλον αντίθετο αποτέλεσμα έχουμε! Για μια ακομα φορα θέλω να πω στον Αντώνη Σαμαρα στον πρωθυπουργό μας, πως θα πρέπει ολα να τα βάλει στην "ζυγαριά", πριν απο κάθε απόφαση! Εάν χρειάζεται να γίνουν και κάποιες ακομα αλλαγές της τελευταίας στιγμής, στο πολυνοσχεδιο να της κάνει! Για το καλο της πατρίδας, αλλα και του λαου! Ακομα! Αύριο που έρχεται εδώ ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, ο "φίλος της Ελλαδος", ο κ. Σοιμπλε, μετά απο τις φιλοφρονησεις και τα...ουζακια, να του θέσει ΩΜΑ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ! Να του δώσει να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει! Να του πει την αλήθεια! Οτι δεν παει άλλο! Οτι ο λαος ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ! Και να μην κουβεντιασει μόνο το ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΚΕΝΟ, που ειναι στην ατζέντα του Γερμανού! Όμως για αυτο θα τα πούμε αύριο... Σήμερα ας λύσουμε τα ζητήματα που όλα ειναι στον...αέρα!!! Εμπρός λοιπόν!!! Τώρα! Το εχει ανάγκη ο τόπος!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου