ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ!!!

* Κατάληψη του Ραδιομεγαρου!
* Κουλτούρα αναξιοκρατιας!
* Συλλογή φεουδων!
                   

 Είναι γεγονός πως το θέμα της πρώην ΕΡΤ με ΠΟΝΑΕΙ!.. Αυτό άλλωστε το έχετε καταλάβει όλοι!  Και δεν πρέπει να ξεφεύγει το γεγονος ότι έζησα στο Κρατικό κανάλι, ως εργαζόμενος περισσότερα από 35 χρόνια! Ίσως και να ήταν τα καλύτερα μου... Όπως λοιπόν σας είπα την πρώην η τέως ΕΡΤ την πονάω και την αγαπώ πολύ. Ποτέ δεν είχα φανταστεί το σημερινό της κατάντημα! Γιατί περί αυτού πρόκειται! Που ακούστηκε οι πρώην εργαζόμενοι να κλείνονται στο προαύλιο και να μην αφήνουν να λειτουργήσει η νέα δημόσια ραδιοτηλεοραση, με την απλή λέξη "ΚΑΤΑΛΗΨΗ"!.. Είναι δυνατόν να καταλαμβανεις με το έτσι θέλω ένα δημόσιο χώρο; Σε ποιο πολιτισμένο κράτος γίνεται η οι εργαζόμενοι κάνουν όλα αυτά τα...σκηνικά;  ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ! Αυτή είναι η αλήθεια.  Είτε αρέσει..., ειτε όχι!..





 Προσωπικά από αυτήν εδώ την σελίδα θα λέω την αλήθεια, όσο δυσαρεστος και να γίνομαι! Επειδή θα βρεθούν κάποιοι να πουν,  καλά εσύ στην δική σου εποχή τι έκανες;  Όπως έχω πολλές φορές τονίσει οι συνάδελφοι μου και εγώ κάναμε ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΝΑ ΚΑΝΆΛΙ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΝΑ ΒΛΈΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ... Όμως σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε οι επόμενοι συνάδελφοι να το...φουνταρουν μέσα σε μια νύχτα! Η πολιτεία θέλει..., η μάλλον έφτιαξε έναν άλλον οργανισμό και σε όλους δίνει αποζημίωση...,, ενω δεν είναι λίγοι αυτοί που θα έχουν την ευκαιρία της επαναπροσληψης, εφόσον υπάρχουν τα δεδομένα, τα προσόντα!  Αυτή λοιπόν την κατάληψη δεν την...πιάνει ανθρώπινος νους!.. Και μην διανοηθει κάποιος να μου πει ότι "εκείνοι έχασαν την δουλειά τους..." και εσύ εκ του ασφαλούς κρίνεις; Οχι! Όχι δεν είναι έτσι... Και εμείς ζήσαμε απολύσεις κομματικές (προσωπικά έφαγα δύο τέτοιες απολύσεις αλλά με την βοήθεια του Θεού, κέρδισα στο δικαστήριο και επανήλθα ), , αλλάδεν κάναμε καμία κατάληψη.  Έτσι;
                  Τώρα! Έχει δικιο ο αρμόδιος υφυπουργός, ο συνάδελφος Παντελής Καψης που λέει πως "η αναδιοργανωση της ΕΡΤ πρέπει να γίνει από το μηδέν"! Είναι γεγονός πως δεν θα προχωρούσε τίποτα, εάν δεν ξεκινούσε"εκ του μηδενός"!..Και ακόμα ΝΑΙ ΕΊΝΑΙ ΈΤΣΙ ΌΠΩΣ ΤΟ ΕΊΠΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ. "Υπήρχε κουλτούρα αναξιοκρατιας, πολιτικών παρεμβάσεων, που κατέληξε σε μια κουλτούρα αδιαφορίας" Σωστό! Ναι σωστό πέρα για πέρα! Και σίγουρα δεν το αμφισβητεί κανεις! Εδώ πρέπει να ομολογήσω πως καταλαβαίνω απόλυτα τον Παντελή. Όλοι τους είχαν ένα άλλο δημοσιουπαλληλικο πνεύμα!  Και αυτό δεν είχε και δεν έχει καμία σχέση με τα ΜΜΕ!  Και πως να έχει άλλωστε... Και το υπογραμμιζω αυτό, γιατί η πρώην ΕΡΤ ήταν μια "συλλογή φεουδων..."!!! Δεν θέλω να πω ότι όλοι αυτοί που δηλώνουν κατάληψη δεν αφήνουν να βγει από το Ραδιομεγαρο της Αγίας Παρασκευής το νέο σήμα, γιατί αυτό είναι παράλογο και παράνομο... Εκείνο που θέλω να τονίσω και να το υπογράψω δίπλα στον κ. Καψη, είναι το ότι η πρώην ΕΡΤ στην πραγματικότητα ήταν"ΟΛΗ ΕΠΙΔΟΤΟΎΜΕΝΗ"!!! Και από διαφημίσεις;  ΤΊΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΉ, όπως χαρακτηριστικα είπε ο αρμόδιος υφυπουργός για την δημόσια ραδιοτηλεοραση... Για την εδώ άφιξη και τις επαφές του κ. Σοιμπλε, θα μιλήσουμε άλλη μέρα... Για μένα μεγαλύτερη σημασία έχουν όλα όσα συμβαίνουν στο Ραδιομεγαρο, εκεί επάνω στην Αγία Παρασκευή!..
Εχω άδικο; Οχι βεβαίως... Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να βγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το σήμα της νέας Δημόσιας Τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας... Είναι ζήτημα εθνικό... Το καταλάβαμε ολοι; Η, να το ξαναπώ;  ΕΊΝΑΙ ΕΘΝΙΚΌ ΖΉΤΗΜΑ Η ΕΚΠΟΜΠΉ ΣΉΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... Τελεία και παύλα!..  Α, ακομα κάτι. Πρέπει άμεσα να λειτουργήσει η Δημόσια Ραδιοτηλεοραση για να μην επαναληφθεί αυτό που έγινε προχθές με το σαρδάμ του πρωθυπουργού και με την λάθος μετάδοση... Δεν ξέρω εάν ήταν... δάκτυλος της πρώην ΕΡΤ, αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω! Επαναλαμβάνω πρέπει εδώ και χθες να ξεκινήσει το πρόγραμμα της, η Δημόσια Ραδιοτηλεοραση.  Όχι άλλα λάθη!
                  

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου