ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ...ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!

Δώσαμε... Δώσαμε!
• Το...στεφάνι ελιάς!
• Άνοιγμα ενός..."παραθυρου"!

                          
Σήμερα θα σχολιάσω την επικαιρότητα στα...πεταχτα! Στα...γρήγορα! 

"Έτσι χωρίς...προγραμμα..."!!! Ο τίτλος αυτός ειναι απο την Ραδιοφωνική εκπομπη (Α' Προγραμμα της ΕΡΑ) που έκανε κάθε Κυριακή πρωί (γύρω στις 11) η καλη συνάδελφος,η αείμνηστη Μαρία Ρεζαν. Ηταν μια εκπομπη που είχε τρομερή ακροαματικότητα! Εδω θέλω να σας "ανοίξω την καρδια μου"και να σας πω, πως αυτός ο τίτλος ήταν ιδέα δικη μου,που την έθεσα στο τραπέζι των συσκέψεων που κάναμε τότε που το Ραδιόφωνο ήταν το άλφα και το ωμεγα της πρώην ΕΡΤ! Με την ευκαιρία θέλω να τονίσω οτι μακάρι και τώρα να κάνουμε ένα τέτοιο Ραδιόφωνο... Το έχουμε ανάγκη! Στην Βουλη απο χθες άρχισε η συζήτηση για την νέα ΝΕΡΙΤ, για την νέα Δημόσια (Ραδιοφωνία) Τηλεοραση, έν μέσω πολλών-πολλών "συγκρούσεων", απο την πλευρα του κ. Τσίπρα, η πρόταση του οποίου έπεσε στο κενό! Γρήγορα να περάσει το νομοσχεδιο γιατι ο λαός μας, εχει ανάγκη απο την ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ!!!  Τώρα!
                         • Ήρθε! Είδε! Έδωσε; Πήρε! Υποσχέθηκε! Δαφνοστεφανοθηκε! Και έφυγε! Ο λόγος για τον Γερμανό υπουργο Οικονομικών κ. Σοιμπλε! Αφου έγιναν τελετές...,προποσεις και ομιλίες,ο κύριος ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας μας...ξεφουρνησε το...ψητό!  "Το θεμα των γερμανικών αποζημιώσεων εχει κλείσει και με την υπογραφη της ελλαδος!...",είπε και τους...,μας άφησε όλους...ξερους!!! Επειδη δεν θέλω να τον αδικήσω να σας πω, οτι άνοιξε ένα...παράθυρο,λέγοντας (του...ξέφυγε μάλλον!!!), οτι "οι Γερμανοί αναγνωρίζουμε την συνεχιζόμενη ευθύνη μας για την κριση που προκάλεσαν οι ναζί στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ευρώπη! Έτσι υπαρχει ευθύνη και πρέπει να δούμε πραγματικα τι έγινε στην Ελλάδα εκείνη την εποχη..."!!!!! Με λίγα λόγια το μόνο που μπορούμε να διεκδικήσουμε ειναι το κατοχικο δάνειο!!! Χαιρετίσματα δηλαδη... Χαιρετίσματα στην εξουσία!.. Είπε ακομα ο κ. Σοιμπλε πως, "το ποτήρι ειναι περισσότερο γεμάτο,παρα άδειο..."! Όμως δεν είδε πως δεν έχουμε πλέον ποτήρια, όλοι οι Ελληνες,γιατι μας τα...βουτηξαν αυτοι!.. Το καλο ειναι οτι μας υποσχέθηκε, "ενίσχυση ρευστότητας μέσω του Κοινού Επενδυτικου Ταμείου..."!!!  Βέβαια όλα αυτα με το...ανταποδοτικό!.. Όχι παίζουμε... Οι Γερμανοί όλα τα...λογαριαζουν,τα σπεπτονται, πριν αποφασίσουν για κάτι άλλο!.. Δεν παίζουν!..
                          • Όχι! Όχι ο κ. Σοιμπλε δεν υπήρξε ουτε τωρα ουτε πριν, ουτε ποτε Ολυμπιονίκης! Παρ'ολα αυτα του...πέρασαν στο κεφάλι..."στεφάνι ελιάς", οπως τότε στους Ολυμπιονίκες! Την... πράξη τούτη, την έκανε το Ελληνογερμανικο Εμπορικο Επιμελητήριο! Μάλιστα ο κ. Σοιμπλε ο...ιδιος αντέδρασε με ένα πλατύ χαμόγελο,το οποίο κράτησε για πολλές ώρες!.. Ωραιοοοο!!! Όταν, οι του Ελληνογερμανικου Επιμελητηρίου ρωτήθηκαν ,γιατι αυτο; Απάντησαν πως "οι Γερμανοί δίνουν μεγάλη σημασία στον αρχαιοελληνικό πολιτισμό..."!!! Ωραιοοοο!..
                          • Κύριοι υπευθυνοι της Ελλαδος και της Γερμανίας, ο ελληνικός λαός οτι ήταν να δώσει το έδωσε. Δεν αντέχει άλλες...ποινές! Τέρμα! Και για αυτο εκείνο το ΔΏΣΑΜΕ... ΔΏΣΑΜΕ!!!
Γκεγκε;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου