ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!!

• Η...τέλεια πρόκληση!
• Διακοπές στα...κατεχόμενα!
• Αντιδράσεις απο την Κύπρο!

 
 
 
 
Ρεεε,παιδι μου,οτι και αν κάνουμε,αυτοι δεν αλλάζουν! Παραμένουν ίδιοι και...,  κατα τα φαινόμενα έτσι θα ειναι πάντα! Είπαμε δεν αλλάζουν!.. Ο λόγος για τους Γερμανούς! Τι μας έκαναν πάλι; Θα με ρωτήσουν κάποιοι! Και με το δίκιο τους θα περιμένουν να ακούσουν, ναι, την απάντηση μου...Και μας έκαναν και μας...έδειξαν!  Άλλωστε το κάνουν,καθημερινα; Ε;
Μόνο,που αυτη την φορα η...επιχείρηση τους, ήταν εις βάρος της Κύπρου! 
Ειναι γνωστο σε όλους μας,οτι τα καταστήματα Lidl, ανήκουν σε Γερμανούς επιχειρηματιες! Και ακομα όλοι ξέρουμε οτι κάθε μήνα η εταιρεία αυτη "διώχνει",όλες τις εισπράξεις της,εκτός Ελλαδος, στην Γερμανία! Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος, ειναι η...αιμορραγία της χωρας μας να μην μπορει να σταματήσει! Κάθε μήνα η Ελλάδα χάνει εκατομμύρια ευρω απο τα κατάστημα Lidl !..  Και αυτο, επειδη η, ξένων συμφερόντων, εταιρεία δεν...τζιραρει αυτα...,η μέρος των εκατομμυρίων ευρω, εδω, αλλα ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!!!  Και ας αφήσουμε που οι τιμές οι οποιες ισχύουν στην χωρα μας,στα ίδια προϊόντα, ειναι διαφορετικές,απο αυτές της Γερμανίας!  Δηλαδη! Ένα πακέτο μακαρόνια, στην Γερμανία τιμάται με 30 λεπτα, εμείς εδω θα καταβάλουμε...,θα πληρώσουμε δυο η τρεις φορές περισσότερο!.. Θα αγοράσουμε λοιπόν το πακέτο με 1,50 ευρω! Οι τιμές ειναι βεβαια εικονικές,αλλα δεν...απέχουν απο την πραγματικότητα!
   
                              

Τώρα! Ποιο ήταν...,ειναι το νέα χτύπημα της Γερμανίας; Λοιπόν. Η πρόταση των Γερμανών για διακοπές, τούτο το καλοκαίρι ειναι η Κύπρος! Και αυτο, γιατι σε ενοχλει,θα πει κάποιος;  Χμ! Μακάρι να ήταν το όμορφο νησι της Αφροδίτης,η Κύπρος μας... Δεν ειναι αυτη... Ειναι η "Βόρεια Κύπρος"!!! Ειναι...,ναι καλα το καταλάβατε,ειναι τα κατεχόμενα!.. Η εταιρεία Lidl διανέμει καθημερινα φυλλάδια και προτρέπει τους Γερμανούς πελάτες της να περάσουν εφέτος "αξέχαστες διακοπές" στο "Βόρειο και κατεχομενο κομμάτι της Κύπρου..."!!! Έτσι χωρίς ντροπη η Γερμανική αυτη εταιρεία, διαφημίζει τις ομορφιές της Κύπρου...,αλλα εκει στα κατεχόμενα! Άλλο ένα χτύπημα απο την Lidl, σε βάρος της πατρίδας μας! Χτύπημα κάτω απο την μέση!..  Η Κύπρος αντέδρασε άμεσα, καθοριστικά και αποτελεσματικά! Έτσι, οπως φαίνεται η εταιρεία απέσυρε,η θα αποσύρει αυτα τα διαφημιστικά φυλλάδια του αίσχους!..  Εμείς εδω στην Ελλάδα,να δούμε πως και με ποιον τροπο, θα αντιδράσουμε, για τις υπερβολικές τιμές που η εταιρεία αυτη μας πουλάει τα προϊόντα της! Καιρος δεν ειναι η Lidl να δει και το άλλο πρόσωπο μας;  Εσείς τι λέτε; Και ας μην ξεχνάμε. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!! Κάντε κάτι τώρα!..
                            


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου