..."ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

• Δεν πληρώνουν οι ομάδες!
• Η Κύπρος στην "πρωτη θέση"!
• Τι λέει, η Παγκόσμια Ενωση Ποδοσφαιριστών!

 
                      


Νωρίς! Με το...καλημέρα κιόλας, έδειξε ποιο θα ειναι και εφέτος, "το αφεντικό"!!! Ποια ομάδα θα εχει τον "πρώτο", αλλα και τον "τελευταίο", λόγο, στην "ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΊΤΛΟΣ"!!!   Έδειξε ποιος θα εχει "το πάνω χέρι..."!!! Όλοι είδαν πως, διαθέτει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην σούπερ λίγκα, στο ελληνικο πρωτάθλημα!..  Είδαμε και χθες βράδυ, πως ανέτρεψε το 0-1 και νίκησε μέσα σε τέσσερα λεπτα (στο δεύτερο ημίχρονο στα 25 πρώτα λεπτα, η ομάδα...κενταγε ναι,  στην κυριολεξία...) με 2-1 τον Ατρομητο, που θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν και 4-1!!!  Ο λόγος για τον Ολυμπιακο, που και εφέτος "μέσα" (στην Ελλαδα) θα ειναι "αχτυπητος"!!!  Και το ζητούμενο ειναι τι θα γίνει στην Ευρώπη! Στο Τσάμπιονς Λιγκ! Οι περισσότεροι πιστεύουν πως και εδω ο Ολυμπιακός θα φθάσει ψηλα! Θα παει καλύτερα απο όλες τις άλλες χρονιές!.. Και μακάρι! Γιατι ειναι η μοναδική ομάδα που τα..."εχωσε για τα καλα", προκειμένου να έρθουν στην χωρα μας "ποδοσφαιριστές αξίας", αλλα και "γνωστά ονόματα στον παγκόσμιο χώρο..."!!! Και όλα όλα αυτα παρα την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ!!! Ναι! Διαβάσατε σωστα... Και εξηγούμε...
                      


 Η FIFpro, λοιπόν με μια ανακοίνωση "καταπέλτης", τονίζει στους ποδοσφαιριστές-μέλη της...,η όχι, οτι ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!!!!!  Το ίδιο με την Ελλάδα, ισχύει για την Τουρκία και για την Κύπρο, η οποία μάλιστα κρατάει και τα...πρωτεία, οπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση!..  Βέβαια αυτο ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ...  Αυτο όμως δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ! Επειδη..."μαζυ με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά!..", οπως πολυ σωστα τονίζει ο λαός μας!.. Ειναι βέβαιον οτι η "ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" του Παγκοσμιου Συνδικαλιστικού Οργάνου των ποσφαιριστων, εχει "φρενάρει" πολλούς και αξιόλογους παίκτες, με παγκόσμια ακτινοβολία, στο να έρθουν και να παίξουν στο Ελληνικο Πρωτάθλημα!..  Έχω μήπως άδικο; Όχι ασφαλώς!..
                       

  "Ειναι κακοπληρωτες οι Ελληνες...", επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Παγκοσμια Ενωσης Ποδοσφαιριστων. στην οποία μεταξυ άλλων αναφέρεται ακομα. "Σύλλογοι έχουν πτωχεύσει (βλέπε ΑΕΚ κλπ) για να μην πληρώσουν..."!!! Υπογραμμίζεται μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση πως οι ομάδες "κάνουν οτι ειναι δυνατόν για να προσελκύσουν νέους παίκτες προσφέροντας τους μεγάλους μισθούς, πολυτελή σπίτια, φιλοδοξα σχέδια για την καριέρα τους! Δυστυχώς όμως εχει διαπιστωθεί οτι πολλοι σύλλογοι, δεν τηρούν αυτές τις υποσχέσεις και μάλιστα έπειτα απο λίγους μήνες δεν δίνουν ουτε τον μισθο! Σε ορισμένες περιπτώσεις οι παίκτες αναγκαζονται να εγκαταλείψουν ακομα και τα σπίτια που διαμένουν με την οικογένεια τους, αφου η ομάδα δεν μπορει να πληρώσει το νοίκι!.."!!!!! Και φυσικα, οπως τονίζει η FIFpro αφήνουν τους ξένους παίκτες εκτός αγωνιστικής δράσης! Ενώ μπαίνουν και στην διαδικασία να διεκδικήσουν τα λεφτα τους δικαστικά!.. Ύστερα απο όλα αυτα, που περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση "καταπέλτης" της Παγκόσμιας Ενωσης Ποδοσφαιριστών, ποιος διάσημος ποδοσφαιριστής, μεγάλο όνομα, θα τολμήσει να έρθει στην Ελλάδα και να εργαστεί στις δικές μας ομάδες; ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Βέβαια υπαρχει ο...αστερισκος για μερικές ελληνικές ομάδες, οπως ειναι ο Ολυμπιακός, ο τωρινος ΠΑΟΚ και  ο Παναθηναϊκός πριν πέσει οικονομικά, εφέτος!!!!! Αυτο όμως για κάποιους γνωστούς ξενους ποδοσφαιριστές δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ!.. Και δεν ειναι λίγοι εκείνοι που, η αποφεύγουν να πατήσουν Ελλάδα...,η έρχονται με κρύα καρδια!.. Στην συνέχεια όμως αλλάζουν τακτικη, γιατι βλέπουν πως οι μεγάλες ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη τηρούν και με το παραπανω, τους όρους του συμβολαίου τους!!!  Η αλήθεια ειναι όμως, πως η σκληρη ανακοίνωση του Παγκόσμιου Συνδικαλιστικού Οργάνου των Ποδοσφαιριστών, εχει φέρει-δημιουργήσει  τεράστια προβλήματα στην Ελλάδα!!!!! Αυτο το "όχι" στην Ελλάδα, σκοτωνει το ποδόσφαιρο μας!.. Η οικονομικη κρίση της χωρας μας "χτύπησε για τα καλα και το ποδόσφαιρο...", ομολογούν όλοι!!! Και δυστυχώς έχουν δίκιο!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου