...ΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ ΖΕΣΤΗ!!!

• Θα...ξεπαγιασουμε!
• Ο πόλεμος με την Συρία!
• Στη Βόρειο Ελλάδα τα χειρότερα!

                           



Αυτο μας έλειπε τώρα! Είχαμε και έχουμε την οικονομικη κρίση, η οποία μας εχει φέρει σε τραγικη και μη αναστρέψιμη κατάσταση, ερχεται τωρα και Η...ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!!!  Όλα τα είχαμε λοιπόν, ήρθε...καπάκι και ο επικειμενος πόλεμος της Αμερικής στη Συρία και το...γλυκό έδεσε!..  Και ακομα δεν..."έπεσε ντουφεκια"!!!  Και παρ'ολα αυτα η Συρία (οπως και οι άλλες πετρελαιοπαραγωγες χώρες...), η Συρια λοιπον για εκδίκηση και μόνο, αύξησε κατα πολυ, την τιμή στο πετρέλαιο!.. Αυτο σημαίνει, οτι έρχονται νέα δεινά! 
                          



 Αυτη ειναι, με λίγα λόγια, η αλήθεια! Αυτοι...τσακώνονται! Βγάζουν τα...ματια τους και εμείς την πληρώνουμε!..  Και οπως πολυ σωστα λέει ο λαός μας. Εκείνοι..."φταρνιζονται  και εμείς πουντιαζουμε..."!!! Η, "άλλος γ...ει και άλλος πληρώνει...", δυστυχώς!!!  Ένα πόλεμος ολίγων λεπτων...,η ωρών...,η ημερών των ΗΠΑ στη Συρία και η καταστροφή για την χωρα μας, θα ειναι οριστική και ναι, αμετάκλητη!!! Θα έρθουν και νέες αυξήσεις σε όλα και ιδιαίτερα στα είδη διατροφής, οπως στα πετρελαιοειδή!..  Και καλα...  Δεν βάζουμε βενζίνη, η πέτρελαιο στα αυτοκίνητα μας, γιατι αντέχουμε το περπάτημα και πηγαίνουμε στη δουλεια μας με τα πόδια!..  Όμως! Όμως, πως θα καταφέρουμε να αντέξουμε...,να ξεπεράσουμε πιο σωστα, το κρύο που έρχεται και που οπως λένε οι ειδικοι της ΕΜΥ, θα ειναι ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΟ; Ειναι ένα ερώτημα που η Κυβερνηση χρειάζεται να δώσει άμεσα την απάντηση!..  Ειναι γεγονός πως η αύξηση των πετρελαιοειδών, δεν θα αφήσει απέξω (απο την αύξηση της τιμής...) και το πετρέλαιο θέρμανσης!!!  Και μια τέτοια περίπτωση θα ειναι για όλους τους Ελληνες Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ!!! Το ΤΕΛΟΣ!!!
                            Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία, στο εάν ειναι δίκαιη η "επιχείρηση" που θέλουν να κάνουν οι Αμερικανοί στη Συρία, όχι τουλάχιστον τώρα!.. Εκείνο που θέλω να πω στην Κυβερνηση ειναι τούτο. Ο ελληνικός λαός ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΕΙ ΑΛΛΟ!!!  Εχει περάσει τόσα δεινα, που ένα ακομα, θα φέρει την καταστροφη!.. Ηδη, όλοι παραμιλαμε, στο δρόμο και παντου όπου βρεθούμε!.. Έτσι μας κατάντησε η πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ κατα κύριον λόγο, χωρίς βέβαια να "βγάζω" απο το κάδρο και τις άλλες Κυβερνήσεις της ΝΔ, η οποία (ΝΔ) ασφαλώς φέρει την λιγότερη ευθύνη!.. 
                            



 Τώρα! Όλοι μιλάνε, για ωμή απόφαση της Τροικα, στο θεμα της αύξησης της τιμης των πετρελαιοειδών και ιδιαίτερα στο πετρέλαιο θέρμανσης!.. Στόχος της, ειναι η είσπραξη εσόδων, περισσότερων εσόδων! Γιατι, οπως λένε οι γνωρίζοντες καλύτερα απο εμενα, "λόγω χαμηλής κατανάλωσης τα έσοδα μειώθηκαν στο ελάχιστο..."!!! Και αυτο "προβληματίζει", βλέπετε τους δανειστές μας, που μόνο τον εαυτόν τους σκέπτονται και πως θα μας τα πάρουν όλα!.. Με την ευκαιρία να σας πω,πως στα καύσιμα τα δυο με τρια τελευταία χρόνια, είχαμε ΕΝΝΕΑ ναι, εννέα φόρους!!! Μπορει να φαίνεται απίστευτο, εναι όμως αληθινο! Πληρώσαμε 9 φορές, νέο φόρο και μάλιστα πάνω απο τον κανονικό! Και έρχονται τώρα οι Τροικα-νοί, οι αδιστακτοι δυναστες και ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΑΓΙΑΣΟΥΜΕ!!! Θα το ανεχθούμε; Θα το περάσει "ντούκου" η Κυβερνηση; Η, έστω και την τελευταία στιγμη, θα πει το μεγαλο ΟΧΙ!!! Να υπογραμμίσω, πως σε μερικα πράγματα η Κυβερνηση θα πρέπει να ειναι αρνητική, στα πολλα ΝΑΙ που καθημερινα λέει στα...καλοπαιδα της Τροικα!.. Παιδια, όχι άλλη ανοχή στις ορέξεις των δανειστων μας!..
                              Στην κατάντια που βρισκόμαστε, ένα ειναι βέβαιον, οτι οι Τροικα-νοί δεν θα μας... λυπηθουν! Και θα...κτυπησουν στο ψαχνό!.. Δεν πρέπει, λοιπόν, να τους εμποδίσουμε; Να δουν και να καταλάβουν, έστω και για μια φορα, οτι ο ελληνικός λαός δεν τους θέλει! Δεν τους μπορει! Οτι ειναι ανεπιθυμητοι στην χωρα μας! Και οτι πρέπει  να φύγουν! Να πανε απο εκει που ήρθαν!..  Θα πρέπει να κάνουμε αυτο που δεν μπορει (όχι δεν θέλει...) να κανει η Κυβερνηση μας!.. Βέβαια, εδω που τα λέμε, οι περισσότεροι Ελληνες δηλώνουν αδυναμία να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης! Επειδη, όλοι είμαστε σε τραγικη οικονομικη κατάσταση!.. Και αυτο ειναι το δύσκολο πρόβλημα που καλείται να λύσει, χθες,η Κυβερνηση!  Αβάσταχτο ειναι το κρύο στη Βόρειο Ελλάδα, απ'οτι το κρύο στην άλλη χωρα! Εκει στη Φλώρινα μαλιστα, ο χειμώνας (βαρύς) εχει διάρκεια έξι μηνών!.. Και όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτο!.. Έτσι Κυβερνηση και Τροικα...,η Τροικα και Κυβερνηση θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως ο έλληνας δεν αντέχει άλλη αύξηση (φόρο!!!) στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και ας το βγάλουν απο την...κατάσταση των νέων χαρατσιων που έρχονται!!! Και ας κανει κατι, αμεσα η πολιτεια, για να μην πούμε εκείνο το...ακριβή μου ζέστη!!!  Το καταλάβατε εκει στην Κυβερνηση; Η, να το ξαναπώ; Ε;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου