ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!!

• Να φύγει απο την Ελλάδα!
• Θύελλα αντιδράσεων!
• Νοσταλγος του UCK!

         
               


  Όχι! Όχι, δεν υπαρχει καμία δικαιολογία! Δεν ισχύει εκείνο το "έφηβος ειναι, που δεν ξέρει τι του γίνεται..."!!!  Η, το άλλο. "Ειναι εγκληματικά επιπολαιος..."!!! Όχι! Όχι όλα αυτα δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ άλλο απο ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!! Και μάλιστα ΑΝΟΣΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!!  Κάτι που ο ισχυρός λαός του ΠΑΟΚ το ξέρει καλα και δεν πρόκειται να συγχωρέσει ΠΟΤΕ τον Εργκους Κάτσε, που πριν λίγες ημέρες, "ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο προφίλ του, στο Facebook φωτογραφία του με την φανέλα του UCK, κάνοντας και την χειρονομία της νίκης..."!!! Όχι δεν ειναι ΤΥΧΑΙΟ!..  Ναι! Δεν ειναι ΤΥΧΑΙΟ το περιστατικό αυτο! Όλα έγιναν...,η είχαν τον σκοπό τους και τον στόχο τους!..
                           




Η δικαιολογία του Κάτσε, οτι...,"δεν είχα ιδέα τι σημαίνει η φωτογραφία,,που ανέβασαν στο προφίλ μου άλλοι (;) και φυσικα μόλις το έμαθα την έσβησα...", η δικαιολογία αυτη του διεθνή με την Αλβανία ποδοσφαιριστή του ιστορικού Μικρασιατικου Ελληνικού Σωματείου, οπως ειναι ο ΠΑΟΚ, ειναι...ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ!!!!!  Μα ειναι δυνατόν...κάποιος, η κάποιοι άλλοι να "ανέβασαν την φωτογραφία του Κάτσε στη ΔΙΚΗ ΤΟΥ σελίδα, χωρίς αυτός να το ξέρει"; ΟΧΙ!!! Όχι ασφαλώς! Και αυτο γιατι, για να γίνει κάτι τέτοιο ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ!!! Έτσι δεν ειναι;  Αρα λοιπόν η δικαιολογία του πέφτει στο...κενό!.. Πολλοι και ιδιαίτερα ο υπερήφανος λαός του ΠΑΟΚ, του "Δικεφαλου του Βορρά" δεν μπορούν...,δεν δέχονται ένα δικο τους παιδι, οπως ήταν ο Εργκους Κάτσε, φορώντας την φανέλα του UCK, να ειναι και να το δειχνει κιολας, εναντίον της Ελλαδος!.. Το θεωρούν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!  Ειναι γεγονός πως, ο διεθνής άσος του ΠΑΟΚ  που "ποζάρει με σιγουριά μπροστα στον φακό, φορωντας την φανέλα του UCK,  ενώ δίπλα του εμφανίζεται ένας φίλος του, προβάλει έτσι την ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ..."!!!!!   Η Οργάνωση αυτη κατηγορείται για εθνοκάθαρση ορθοδόξων χριστιανών στο Κοσσυφοπέδιο και εχει ως όραμα και προωθει την ιδέα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΦΘΆΝΕΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ!!!!! 
                           Ένα άλλο στοιχείο, το οποίο δεν αφήνει κανένα περιθώριο δικαιολογίας, ειναι το οτι, η φωτογραφία συνοδευόταν και απο ένα "πολιτικο μήνυμα"!!! Ένα μήνυμα που περίτρανα δειχνει, παρουσιάζει τον ρόλο των UCK!!!  "Δεν υπαρχει Κόσοβο, ουτε Τσαμηδες, ουτε Σκοπιά! (το γράφει μάλιστα με το όνομα Μακεδονία...) Υπαρχει μόνο η Αλβανία!"!!!!!  Και ακολουθεί ένα άλλο σύνθημα, που λέει. "Είμαστε ένα! Να ζήσει η ενωμένη Αλβανία"!!!  Και όλα αυτα ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ με την φωτογραφία που ανέβασε (φοράει την μαυρη φανέλα με το σήμα των UCK), όλα αυτα, τα προσυπογραφει! Τα δέχεται! Και φυσικα τα προωθεί!!!  Να θυμίσω πως ο Κάτσε καλούσε τους φίλους του να την προωθήσουν, την φωτογραφια του αυτη και να την μοιραστούν με δικούς τους φίλους!!!!! Τους καλούσε λοιπόν να κάνουν Iike, οπως λένε στην γλώσσα του Διαδικτύου!..  Ειναι γεγονός οτι ύστερα απο την κατακραυγή, την ΓΕΝΙΚΗ ΟΡΓΗ και αποδοκιμασία, ο Αλβανός παίκτης αναγκάστηκε να κατεβάσει την φωτογραφία του και να ζητήσει συγγνώμη για όσους "εκνευριστηκαν", οπως είπε ο ιδιος χαρακτηριστικα!..  Όμως παρόλα αυτα, λίγο αργότερα ανέβασε και πάλι την φωτογραφία με ένα νέο κείμενο. "Όσοι ειναι κοντα μου, ξέρουν τι χαρακτήρας είμαι και μου φτάνει που με πιστεύουν. Δεν με εκφράζει ο UCK...,αλλιώς δεν θα την αναβαζα..."!!! Τώρα βγάλτε εσείς τα συμπεράσματα σας... Ο 20χρονος Αλβανός ποδοσφαιριστής του μεγάλου και ελληνικου ΠΑΟΚ, νομίζει οτι μπορει να μας δουλέψει!..  Όλους τους Ελληνες, οι οποίοι τον αγκάλιασαν (όλοι οι χιλιαδες φίλοι του ΠΑΟΚ) και με την αγάπη τους τον έκαναν ινδαλμα! Και αυτός τους ΠΡΟΔΩΣΕ, δυστυχώς!..  Ένα πάντως ειναι βέβαιον, οτι ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν θα τον ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ!!! Και οτι τίποτε δεν θα ειναι πλέον οπως ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ!!!!!  Ισως ο Εργκους Κάτσε, εχει την τύχη του μικρού της ΑΕΚ, του Κατιδη, που... εξαφανίστηκε ύστερα απο τον φασιστικό χαιρετισμό του, έπειτα απο την επιτυχία ενός γκολ της Ενωσης!.. Η, να πάθει, οτι έκανε η ΔΟΕ που  λίγο πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα, απέκλεισε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, επειδη είχε σχέσεις (!!) με τον κ. Κασιδιαρη!!!  Στην υπόθεση του Κάτσε όμως η τιμωρία πρέπει να ειναι πιο σκληρη! Και αυτο σκέπτονται να κάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, που τον πληρωνουν ακριβα!!! Εδω να σας αποκαλυψω πως δεν ειναι λιγοι εκεινοι που θελουν ο Κατσε, να φυγει απο την Ελλαδα!.. Μάλιστα πριν λίγο καιρο ο Κάτσε έπρεπε να διαλέξει ποια εθνικη φανέλα να φορέσει; Της Ελλαδος, η της Αλβανίας; Και διάλεξε, οπως ήταν φυσικό και επόμενο την Αλβανική φανέλα!..  Και λίγο αργότερα φόρεσε και την φανέλα του UCK, την οποία έδειχνε με υπερηφάνεια!.. ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι ΤΥΧΑΙΟ λοιπόν!!!  Έτσι δεν ειναι;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου