ΕΣΥ ΟΤΙ ΠΕΙΣ...,ΕΣΥ!!!

• Μπραβο ρεεε, μάγκα!
• Και το φρόνημα;
• Ειναι λύση αυτη;

          

 --- Και εσείς τι...πιστεύετε;
           --- Το καλύτερο που πρέπει να γινει, είναι να σταματήσουν...
           --- Μα τι...λέτε τωρα;
           --- ...Ναι! Πρέπει να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!!! Γιατι με...κοιτάτε ετσι;
           --- Εσεις; Εσείς κ. Παγκαλε;...
           --- Γιατι; Μα λεω την αλήθεια! Και η αλήθεια ειναι μονο μια! Η κατάργηση των παρελάσεων! Άλλωστε αυτές δεν ωφελούν σε ΤΙΠΟΤΑ πλεον!!! 
           --- ...Δεν "ωφελούν", είπατε; Άκουσα καλα;
           --- Σωστα ακουσες!.. Πρέπει, επιτέλους, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ!!! Αυτές οι παρελάσεις, τελικα, "ανάβουν" τα αίματα! Και ναι, φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα!..
           Αυτη ηταν η συζήτηση που έγινε, ανήμερα της Εθνικής μας επετείου, του ΟΧΙ του 1940, στην τηλεοραση, λίγα λεπτα πριν απο την έναρξη της μεγάλης παρέλασης, στην παραλιακή λεωφόρο του Μεγάλου Αλέξανδρου στη Θεσσαλονίκη!  Αφορμή υπήρξαν οι (αστοχες!) ενέργειες και οι πράξεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, του κ. Τζιτζικωστα, ο οποιος λίγες ώρες πριν είχε καλέσει να παραστούν...,να ανέβουν στην εξέδρα των επίσημων και μαζυ με τους άλλους καλεσμένους να παρακολουθήσουν την παρέλαση, είχε καλεσει και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγης!.. Και Ναι! Ναι, η εξέλιξη αυτη...πυροδότησε το...βαρέλι με το μπαρούτι και η μεγάλη έκρηξη...δεν έγινε ευτυχώς,τουλάχιστον  εκεινες τις ώρες!
 



 Αποφεύχθηκε! Βεβαια είχαμε καποια μικρα γεγονότα, οπως οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν...ανέβηκαν στην εξέδρα...,δεν πήγαν να παρακολουθήσουν την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση, οπως και ο Βουλευτής της Χρυςης Αυγης, που ηταν στο...πεζοδρομιο μαζυ με τον υπόλοιπο κοσμο!.. Ακομα ζητησαν την παραίτηση του Περιφερειάρχη, ο οποιος προσπάθησε να τα..."πάρει πίσω", υστερα απο υπόδειξη της Νέας Δημοκρατίας! Χωρις όμως να τα καταφέρει ποτε!.. Το αντίθετο μαλιστα! Έριξε περισσότερο λάδι στην...φωτιά!.. Θα δούμε,  απο σημερα και μετα τις οποιες εξελίξεις, γύρω απο το τεράστιο θεμα που εχει δημιουργηθεί, με πρωταγωνιστεί τον κύριον Τζιτζικωστα!.. Και να πως η τηλεοπτική συζήτηση του πρωην Αντιπροέδρου της κυβερνησης  και υπουργου του κ. Παγκαλου, συνεχιστηκε... 
           --- ...Αντίθετα αποτελέσματα, μας είπατε; 
           --- Ναι!
           --- Μααα...
           --- Δεν είδατε το τι έγινε με τον Περιφερειάρχη στη Θεσσαλονίκη;
           --- ...Εεε! Και;
           --- Εαν λοιπον είχαν καταργηθεί οι παρελάσεις, δεν θα γινόντουσαν, ολα αυτα! Για αυτο, άλλη μια φορα λεω, πως πρέπει να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ...  Και ιδιαίτερα, η παρέλαση της 28 Οκτωβριου του 1940!!! Μια παρέλαση που πολλες φορές εχει φερει διχόνοια στους Ελληνες!!! Ακομα! Σημερα, με το τέλος της παρέλασης, ο κ. Τζιτζικωστας, θα πρέπει να παραιτηθεί...
           Τα λόγια...,οι κουβεντες αυτές του κ. Παγκαλου μονο κακο μπορούν να δημιουργήσουν στον ελληνικο λαο, ο οποιος την εποχη αυτη, απο λάθη των κυβερνήσεων και ιδιαίτερα των κυβερνήσεων στις οποιες ο Θόδωρος Παγκαλος, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, εχει έρθει σε τραγικη κατάσταση!.. Ολα αυτα φαίνεται πως τα ξέχασε και ζητάει τωρα, χωρις ντροπη, την κατάργηση των παρελάσεων, γιατι οπως ειπε..."ΔΥΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ..."!!!!! Τωρα τι του λες; Τον στέλνεις...απο εκει που ήρθε; Ε; Και μην μου πείτε... "Δεν πειράζει... Παγκαλος ειναι αυτός...", γιατι απο μικρο και απο τρελό μαθαίνεις την σκέψη κάποιων; Ναι!  Ο φίλος μου, ο Θόδωρος μονο παιδι δεν...ειναι!.. Ετσι; Άλλωστε το γνωστο τραγουδάκι λέει... "Εσυ οτι πεις... Εσυυυ..."!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου