ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΥΡΩ!!!

Έχασε την ζωη του...
• Τον βρήκαν απανθρακωμενο!
• Στο τραίνο Αθηνών-Θεσσαλονίκης!

        
 

 Ήθελε να ταξιδέψει! Να παει στην πόλη που αγαπούσε! Στην όμορφη Θεσσαλονίκη! Στην νύφη του Θερμαϊκού, οπως την έλεγε... Το ήθελε πολυ! Και πήρε την αποφαση... Μονο που... Μονο που δεν είχε τα χρήματα! Τα περίπου τριάντα ευρω (ίσως λιγότερα, η κατα περισσότερα...) που ηταν η αξία του εισιτηρίου!..
          Παρα το γεγονός αυτο, η αποφαση του ηταν..."τελεσίδικη"!
          Ετσι, ο νεαρός που δεν είχε να πληρώσει το εισιτηριο της διαδρομής Αθήνας-Θεσσαλονίκης, ανέβηκε στην οροφή του τραίνου, χωρις βεβαια να τον αντιληφθεί κανεις!.. "Δέθηκε" καλα, για να μην υπαρχει πρόβλημα, απο την ταχύτητα που θα "έτρεχε" το τραίνο και περίμενε την αναχώρηση... 
          Μέχρι ενός σημείου ολα πήγαιναν, οπως τα είχε σχεδιάσει ο νεαρός! Ωστόσο, δεν είχε λάβει υπόψη του, οτι το τραίνο θα περναγε και απο σήραγγες!.. Ετσι, όταν η αμαξοστοιχία έφθασε και... 
"μπήκε" στην σήραγγα των Τεμπων, εκει στο ύψος της Ραψάνης, ο νεαρός κεραυβοληθηκε, απο το ηλεκτρικό ρεύμα και βρήκε τραγικό θάνατο!.. Στο σημείο αυτο, τα ηλεκτροφόρα καλώδια της κίνησης , πιο σωστα της ηλεκτροκίνησης του τραίνου, εχουν τάση 25.000 βολτ!..
           Μόλις συνέβη το μοιραίο αυτο περιστατικό, το τραίνο σταμάτησε (βλέπετε διακόπηκε η ηλεκτροδότησης του...) και ο μηχανοδηγός, που δεν κατάλαβε το τι είχε συμβει, επικοινώνησε με τον ΟΣΕ, στα κεντρικά γραφεια, ώστε να σταλεί συνεργείο για να "φτιάξει" την βλάβη και η αμαξοστοιχία να φθασει στον προορισμο της!..
          

Η τάση επανηλθε, λιγο αργότερα! Το τραίνο συνέχισε την διαδρομή του... Και σε λίγα λεπτα, έφθασε στον σταθμό του Ευαγγελισμου!   Εδω, ο μηχανοδηγός άρχισε να κανει τους πρώτους ελέγχους, για να διαπιστώσει τι ακριβώς είχε συμβει και το τραίνο σταμάτησε, στη σήραγγα, εκει στα Τεμπη! Και δυστυχως, βρέθηκε μπροστα σε ενα σοκαριστικό θέαμα!..
           Βρέθηκε...,για την ακρίβεια ήρθε "πρόσωπο με πρόσωπο" με ενα άψυχο σώμα, που ηταν-είχε γινει "κάρβουνο", απο το ρεύμα των 25.000 βολτ! Στο αντίκρυσμα αυτού του τραγικού θεάματος, ο άνθρωπος "έχασε την γη κάτω απο τα πόδια του" και για λίγα λεπτα δεν μπορούσε λέξη να πει...  Αργότερα στον Ευαγγελισμο έφθασαν "αρμόδιοι-ειδικοι" και διαπίστωσαν τον φρικτό θάνατο του νεαρού, τον οποίο είχε κτυπήσει το ρεύμα υψηλής τάσης!..
           Και ολα αυτα γιατι ο νεαρός δεν είχε να πληρώσει το εισιτηριο της διαδρομής Αθηνών - Θεσσαλονίκης! Ετσι με τον τροπο που προτιμησε να ταξιδέψει, έχασε την ζωη του! Για τριάντα ευρω!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου