ΤΑ...UIDEO GAMES!!!

• Αυτο το παιδι  ειναι...παιδι!
• Πηγε σε συνέδριο για...video games!
• Έκανε ανάλυση, για το...αυριο!


Ωραίος!
           Πολυ ωραίος!
           Μας εχει πάρει...πρέφα-χαμπαρι, που λενε και "οι φιλοι μας" οι Τουρκοι στα δεκάδες σιριαλ, που καθημερινα απο τα άγρια χαράματα μέχρι αργα το βράδυ, μας εχουν..."φλομωσει",  απο τα κανάλια μας!
           Ναι!
           Μας κατάλαβε τι...κοπανοι ειμαστε και μας κανει πλάκα!!!
           Σου λέει...
           "Ας τους αυτούς. Ειναι κουτοι!  Εδω τους έφερα μέσα σε λιγες ώρες το ΔΝΤ και ακομα με βλέπουν σαν Θεό!!! Σε αυτο το...παιχνιδάκι, δεν θα τα καταφέρω;"!!!
           Και ετσι κανει οτι...γουστάρει το...παιντι!!!
           Η...πλάκα ειναι οτι πιστευει, πως εμεις τα...τρώμε!
           Οτι ειμαστε μα...(συμπληρώστε εσεις τα υπόλοιπα γράμματα...), οτι ειμαστε μαπες! Βλάκες! Ηλίθιοι! Οτι δεν τα...πιάνουμε ολα οσα κανει! Οτι μπορει να μας...δουλέψει! Ποιος; Ο Γιωργακης;  Ετσι πιστευει...
           Γιωργακη... Κούνια που σε κουναγε αγόρι μου!
           Τωρα!
         



 Το νεο...κατόρθωμα του Γιώργου Ανδρεα Παπανδρεου, εγινε πριν λιγες ημερες στο μακρινό Ντουμπάϊ!!! Εκει βρέθηκε ο πρωην πρωθυπουργος, οχι για να μετάσχει σε σύσκεψη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στην οποια εξακολουθεί να ειναι πρόεδρος, ουτε για να μιλήσει σε καποιο Πανεπιστήμιο η Ιδρυμα, με το αζημίωτο φυσικα, αλλα για κατι αλλο "πολυ πολυ πιο σοβαρο"!!!!!
           Ναι!
           Ναι τα πραγματα, εχουν αρχίσει να...σοβαρεύουν! Μαλιστα, ιδιαιτερα πολυ απο την ώρα, που μάθαμε (ο ίδιος ο Γιωργακης το άφησε να κανει τον...γύρο της Ελλαδος!), απο την στιγμη λοιπον, που οι στενοί του, συνεργάτες ανακοίνωσαν οτι ο πρωην πρωθυπουργος θα ηγηθεί νέου πολιτικού σχήματος! Τα πραγματα λοιπον, εχουν σοβαρεψει! Δεν ειναι αστείο αυτο... Εντάξει;
           Στο Ντουμπάϊ, που λέτε ο Γιωργος Ανδρεα Παπανδρεου, έφθασε απο τους πρώτους! Και πήρε την θεση του, επίσης απο τους πρώτους!!! Οταν δε μίλησε, κάνοντας με καθε λεπτομέρεια την ανάλυση του, το χειροκρότημα έπεσε...βροχη!!!
           Ειπε, ενδιαφέρονται πραγματα ο Γιωργακης για το video games, στο παγκόσμιο (;) Συνέδριο που  εγινε στο Ντουμπάϊ, με μεγαλη επιτυχία!!!
           Ειπε τα πραγματα με το...ονομα τους! Το εχει...,το κατέχει αυτο το...άθλημα ο Γιωργακης!!!
           Τι εγινε με τον...ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ, με ρωτήσατε;
           Και αν μπαίνει σε...κονσόλα, είπατε;
           Δεν ξερω! Ρωτήστε τον πρωην πρωθυπουργό μας, ο οποιος ειναι στα παιχνιδια αυτα πρωτος!
Πρωταθλητής Ευρώπης! Το...παιζει καλα, τα VIDEO GAMES, ο Γιωργος Ανδρεα Παπανδρεου!!!
           Αμεεε!!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου