Λ Ι Γ Ο Σ !!!

• Τα...ψάρια που έριξαν στον Ολυμπιακο!
• Η ντροπη του ποδοσφαίρου!
• Κακός ο διαιτητής...

           

Στην αρχη πίστεψα, οτι ήμουν απεσταλμένος στην Ουκρανία! Εκει οπου μαίνεται ο πόλεμος!..
           Οχι!
           Ειχα πέσει έξω!
           Δεν ηταν η...Ουκρανία! Αλλα το γηπεδο της Τουμπας στη Θεσσαλονίκη! Εκει οπου επρόκειτο, να γινει το ντερμπι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού! Νόμιζα, λοιπον, πως θα έβλεπα ενα παιχνιδι, με αντίπαλες δυο ιστορικές ομαδες! Και σε αυτο έπεσα έξω!
           Οι οπαδοι του ΠΑΟΚ ειχαν αλλες...σκέψεις! Άλλους...στόχους...
           Ειχαν περασει πολλα κιλά...ψάρια (πολλες...ψαροκασελες!) και τα οποια τα αδειάσαν στον πάγκο του Ολυμπιακού... Ακολούθησε ενας πανικός! Και οι οπαδοι, του ΠΑΟΚ άναψαν χιλιάδες φωτοβολίδες, τις οποιες και πέταξαν στο γηπεδο...  Ο διαιτητής, άρχισε τις διαπραγματεύσεις... Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ο Σάββας Θεοδωριδης, εκανε δηλώσεις, λέγοντας πως δεν μπορει να παιχθεί ποδόσφαιρο, κατω απο τις συνθηκες αυτές! Και ειχε δίκιο... Ο διαιτητής, απο την Καβαλα (;)  πήρε τους παίκτες και τους συνεργάτες του και πηγε στα αποδυτήρια! Ο αγώνας δεν θα άρχιζε, εαν δεν έμπαινε τάξη, ειχε πει ο ρέφερι... Η διακοπή κράτησε μια ώρα και δέκα έξι λεπτα!..
           

Μολις άρχισε το παιχνιδι, οι ΠΑΟΚτζηδες, ηθελαν να περάσουν το μήνυμα, οτι αυτοι ειναι τα... αφεντικά!!! Αλλα το μονο που κατάφεραν ηταν να κτυπουν τους παίκτες του Ολυμπιακού και μαλιστα μπροστα στα ματια του διαιτητη του κ. Μάνταλου, ο οποιος δεν...έβγαλε, έδειξε πιο σωστα , ουτε  κίτρινη κάρτα!
           Βεβαια προς το τέλος έδειξε δυο κόκκινες κάρτες, απο τη νεα συμπλοκή των παικτών...
           Ο ΠΑΟΚ, ηταν πολυ λίγος!..
           Ναι, ηταν λιγος, για σταθει στα μεγαλα σαλόνια, απεναντι στον πρωταθλητη Ολυμπιακο...
           Οπως ελάχιστος! Πολυ λιγος ηταν και ο διαιτητής, ο κ. Μανταλος για ενα τετοιο κρισιμο παιχνιδι, το οποιο, παρα λιγο να το...τινάξει στον αερα! 
         Λιγος ο ΠΑΟΚ...
         Λιγος και ο διαιτητής...
         Τα γεγονότα του γηπέδου της Τουμπας, μας έφεραν πολλα χρονια πίσω!!! 
         Ολο το σκηνικο που έστησαν οι ΠΑΟΚτζηδες  και μας πήγαν  σε αλλα χρονια! 
         Και ειναι αυτο...πιο σωστα  αποτελεί ντροπη!
         Αποτελεί και ειναι ντροπη, για το έλληνικο ποδόσφαιρο...
         Οι εικόνες, που εκαναν το γύρο του κόσμου ειναι τα αποδεικτικά στοιχεία, που δείχνουν τι εκαναν οι οπαδοι του ΠΑΟΚ και οπως φαίνεται ολα εγιναν σε συνεργασία με την διοίκηση του ΠΑΟΚ!!!..
           Δεν εχει καμια σημασια ποιο ειναι το αποτελεσμα του αγώνα! Και ποια ομαδα προκρίθηκε, στον τελικο! Σημασια εχει πως η Ελλάδα για άλλη μια φορα, θα εχει αρνητική κριτικη απο τους συναδέλφους μου δημοσιογράφους.
            Ντροπη! 
            Ντροπη και μονο ντροπη...





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου