ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

• Οι Σκοπιανοί "παιζουν", με την φωτιά!
• Εχουμε και νεα πρόκληση...
• Εμεις, "σφυρίζουμε αδιάφορα"!

         


Αυτοι κανουν την...δουλεια τους! Με τον καλύτερο τροπο, μαλιστα!..
           Εμεις;
           Εμεις, εκτός απο το να..."σφυρίζουμε αδιάφορα", ασχολούμεθα με αλλα..."καυτα" θεματα!!!
           Ετσι, δώσαμε χώρο στους αντιπάλους μας (το ιδιο που συμβαινει και στο ποδόσφαιρο θα μου πει κάποιος! Σωστα μονο που εκει γινεται με τακτικη και για καποιο σκοπό! Οπως ειναι οι επιθεσεις, αντεπιθέσεις! Ετσι;), δώσαμε λοιπον  χώρο και αυτοι..."οργωνουν", οπως...γουστάρουν!!! Κανουν οτι θελουν... Άδειο βλέπετε το...γηπεδο! Η..."αντίπαλη" τους,  Ελλάδα, ειναι σαν να μην υπαρχει...
           Εχουμε λοιπον μια νεα πρόκληση των Σκοπιανών, που δεν το βάζουν κατω, είτε τους...τριζεις τα δόντια! Είτε τους λες, πως ποτέ δεν θα ανοίξει για αυτους η πορτα του ΝΑΤΟ, αλλα ιδιαιτερα η πορτα της Ενωμένης Ευρωπης, αυτοι εκει! Τον...χαβα τους! "Παιζουν με την φωτιά"!!!
           Η τελευταία πρόκληση, που εκαναν και εμεις εδω "βγάλαμε τον σκασμό", ειναι μια μαρμάρινη στήλη, με την οποια, μας υπενθυμίζουν, (εχουν φτιάξει χάρτη...) την "Μεγαλη Μακεδονια"!!! Αλλωστε αυτο ειναι και το μεγαλο...όνειρο τους!.. Μονο ρεε ψευτόμαγκες εκει στα Σκοπιά, θα μείνετε, στα...όνειρα σας!..
          
 



 Η πλάκα ειναι, πως η μαρμάρινη στήλη, στον σκαλιστο χάρτη της, περιλαμβάνει και κομμάτια, απο την Ελληνική Επικράτεια! Η...δικη τους "Μεγαλη Μακεδονια" εκτείνεται εως τον Όλυμπο και την Θασο! Κακώς! Κακώς ρεε ψευτόμαγκες των Σκοπίων βάλατε τοσο λιγο Ελληνικο έδαφος! Έπρεπε να  πάρετε και...κομμάτι απο την Πελοπόννησο!!! 
           Ρεε εκει στα Σκοπιά διαβάστε και την αληθινη Ελληνική ιστορία, μπάς και...ξεστραβωθειτε!.. Αλλα καλα κανετε, αφου οι δικοι μας οι κυβερνώντες εδω, σας εχουν αφήσει...ρεμπελους και χωρις... επιτήρηση! Ομως δεν συμβαινει το ιδιο και με τον ελληνικο λαο, ο οποιος δεν ανέχεται αυτα που κανετε... Δεν ανέχεται να παιζουν με την πατριδα του! Την ιστορία της! Την Επικράτεια της! Αυτο δεν πρεπει ρεε ψευτόμαγκες των Σκοπίων να το ξεχάσετε ποτε!
           Η μαρμάρινη στήλη, το "γρανιτενιο μνημείο", ειναι αφιερωμένο σε "ολους όσοι έδωσαν την ζωη τους για την δημιουργία του Μακεδονικου κράτους, απο το 1944 εως το 1991..."!!! Αυτα ειπώθηκαν απο τον Δημαρχο της Πρωτευουσας των Σκοπίων  Γκάζι Μπαμπα, κατα την διάρκεια των αποκαλυπτηρίων!!! Ειναι εκει, χαραγμένο και το αστέρι της Βεργινας! Μια ακομα πρόκληση!
           Απαράδεκτο!!!
           Κυριοι της κυβερνησης μας. Ξυπνηστε! Ξυπνηστε, πριν ειναι αργα! Αυτοι εκει στα Σκοπιά, δεν  κανουν πλάκα! Και ολα, οσα φτιάχνουν ειναι με βάση ενός σχεδίου! Εχουν έτοιμο το προγραμμα τους και πρεπει να τους σταματήσουμε πριν ειναι πολυ πολυ αργα! Αφήστε ολα τα αλλα με τις "μικρες ΔΕΗ", με τους "νέους Επιτρόπους", με την "κυρια Τροικα" και τα αλλα και πάρτε ζεστά το Εθνικο μας θεμα! Τα σύνορα της Επικράτειας μας κινδυνεύουν! Η Ελλάδα χάνεται! Πάρτε το χαμπαρι! Και επιτελους ασχοληθείτε σοβαρά μαζυ της!..
            Ξυπνιστεεεεε ρεε!
            Άντε μπραβο!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου