ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ!!!

• Δέος στο Παγκόσμιο Ποδοσφαιρο!
• Τέσσερα γκολ σε έξι λεπτα!
• Η Γερμανία "διέλυσε" την Βραζιλία...

           
 
 Ναι!
           Η Γερμανία "διέλυσε" στην κυριολεξία την Βραζιλία!
           Ποδοσφαιρικά! Ετσι;
           Οι Γερμανοί μπήκαν στον αγωνιστικο χώρο με την πρόθεση, να μην "πέσουν αμαχητί"! Και οχι μονο τα κατάφεραν, αλλα..."επιασαν, τον τράγο απο τα κέρατα"! Χωρις να παίξουν αμυντικά, αλλα έχοντας κατω απο τα δοκάρια τους εναν "κερβερο" τερματοφύλακα τον Νοιερ, πέτυχαν να κανουν ενα θαύμα! Συνέτριψαν μέσα σε λίγα λεπτα, την για πολλα πολλα χρονια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, την Βραζιλία με 7-1!!! 
           Οχι!
           Οχι, δεν σας κανω πλάκα! Στον ημιτελικό αγώνα και ενω καποια απο τα προγνωστικά έδιναν φαβορί την Βραζιλία, η Γερμανία, που ειχε αντίθετη αποψη έφερε τα πανω κατω! Ανέτρεψε, αυτα τα προγνωστικά και μέσα στο σπιτι της "σκόρπισε" την Βραζιλία, η οποια αρκέστηκε να πετυχει το γκολ της τιμής στο 91 του αγώνα! Ενα γκολ, το οποιο χειροκρότησαν ειρωνικά οι φίλαθλοι της Βραζιλίας!!!
           Ηταν!
           Ηταν, οπως πολυ σωστα ειπώθηκε και γράφτηκε, απο ολους, ενα απο τα χειροτερα βραδυα της ποδοσφαιρικής Βραζιλίας, που μπροστα στην Γερμανία, έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει! Ετσι δεχτηκε πεντε γκολ μέσα σε 45λεπτα! Και ενω ολοι περιμεναμε οτι στο δεύτερο ημίχρονο η Βραζιλία,  θα μπορουσε κατι να κανει, ώστε να μειώσει το συντριπτικό 5-0, "έφαγε" αλλα δυο γκολ και το σκορ, ο δείκτης του σκορ πιο σωστα, "ανέβηκε", στο 7-0!!! Οι Βραζιλιάνοι, έδειχναν οτι τα ειχαν χαμένα! Και στην κυριολεξία ετσι ηταν! Και για αυτο οταν πέτυχαν στο 91λεπτο το γκολ της τιμής οι φίλαθλοι τους ξέσπασαν σε...ειρωνικά χειροκροτήματα!!!
           
 Ουδεις!
           Ναι! Ουδεις το περίμενε αυτο... Ουτε ο καλύτερος σεναριογράφος δεν θα μπορουσε, ναι, να γράψει τετοιο σενάριο! Και φυσικα, να φανταστεί μια τετοια εξέλιξη! Η λεξη "κατασπαραξε" ειναι η πιο συνηθισμένη που διαβάζει κανεις στις αθλητικές εφημερίδες! Εδω ομως παει...γάντι! Ετσι;
           Με αυτο το 7-1, που ουτε οι ιδιοι οι Γερμανοί το περίμεναν, έμειναν ολοι με ανοικτό το στομα! Απο την ώρα που ο Μεξικανος διαιτητής σφύριξε την λήξη του παιχνιδιού ολος ο πλανήτης "μιλάει", για την σπουδαία και ιστορικη αυτη επιτυχία των Γερμανών! Και ειναι περα για περα δίκαιη, αυτη η επιτυχία! Μια επιτυχία που εχει φερει σοκ και δέος!
           Δεν υπαρχει καμια μα καμια ομως, δικαιολογία για την Βραζιλία! Ουτε καν οτι τα πραγματα, θα ηταν διαφορετικα εαν επαιζε ο τραυματίας Νειμαρ, ο οποιος πλεον θα προετοιμαστεί για τους αγωνες του Μουντιάλ, που θα πραγματοποιηθεί στην Ρωσία, αν θυμάμαι καλα...
           Επτά μαχαιριές απο τους Γερμανούς στο κορμί των Βραζιλιανων μέσα σε μιάμιση ώρα, ειναι πολλες! Και για αυτο,δεν θα τις ξεχάσουν ποτε! Θα ζουν με την εκδίκηση!
           Ομως σημερα η Γερμανία, στην κυριολεξία, την πάτησε την Βραζιλία! Και αυτο δεν αλλάζει δυστυχως...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου