Η Ρ Θ Α Ν !!!

• ...Καλωσορισατε ρεε!
• Μαζυ με τον...καύσωνα!
• Και η Τροικα το...βιολί της!

           http://www.skai.gr/files/1/alexandros2/troika472013.jpeg

Ουφ...
           Λίγη δροσιά ρεε παιδια! Τι ζέστη ειναι αυτη! Πω, πωωω... Ουφ!
           Ήρθαν τα 37, τα 38 και τα 40!!!
           Ο καύσωνας ειναι εδω! Ήρθε και θα μείνει... Ετσι τουλάχιστον λεει η Ε Μ Υ !!!
           Παιδια..,καιγομαστε! Λίγη δροσιά...
           Μαζυ με τον...καύσωνα, "εν μέσω καύσωνα", οπως λενε οι μετεωρολόγοι, υποδεχόμαστε και την Τροικα! Τα..."δικα μας τα παιδια" δεν μας ξεχνούν αλλωστε ΠΟΤΕ!!! Ειναι παντοτε με τον...καλο λογο στα χείλη! Ναιαιαι!.. 
           ---Καλημερα σας! 
           ---Πως είστε; 
           ---Τι κανετε; 
           ---Στο σπιτι ολα καλα;
           ---Θελετε κατι να σας...φέρουμε;
           Μερικές απο τις...ευχες που εχουν έτοιμες να μας πουν οι Τροικα-νοί  λεβέντες, που απο αυριο (ερχονται σημερα...), αναλαμβάνουν...δραση!.. Αναλαμβάνουν να μας κανουν οπως λενε, καποιοι, την ζωη μας, οχι εύκολη, αλλα πιο δύσκολη δυστυχως!!!
           Η Τροικα που ερχεται, ειναι ανανεωμένη! Στην...σύνθεση της, δεν υπαρχει πια ο Ματίας Μορς!.. Στην θεση του...,νεο μέλος πιο σωστα, ειναι ο Ντεκλαν Κοστέλο, που οπως λενε ειναι... σκληρό καρύδι!!! 
         
 http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=685624
 Ερχονται...,ειναι εδω οι Τροικα-νοί, έτοιμοι να μας βάλουν και αλλα...πεναλτυ! Και αλλες ποινές! Λες και ειμαστε...δούλοι! Και να φανταστείτε οτι αυτη η άφιξη τους, ειναι...αναγνωριστική!!! Και αυτο, γιατι, το κυρίως...πιάτο θα μας το...σερβίρουν το Φθινόπωρο!!!  Ομως και στις συναντήσεις της αυριανής ημέρας, θα δείξουν με την συμπεριφορά τους, τον στοχο, αλλα και τον σκοπό τους!!!
Κύριο θεμα, τα προαπαιτούμενα! Ακομα θα συζητήσουν για το ασφαλιστικό! Για τα έσοδα! Και για τον δημοσιο τομέα... Ολα αυτα θα τα κουβεντιάσουν με τον νέον υπουργο Οικονομικών, τον Γκικα Χαρδούβελη, τον οποιο θα συναντήσουν για πρωτη φορα!..
           Παντως, η συνάντηση τους, θα ειναι...αναγνωριστική!
           Οι προθέσεις τους, θα φανούν απο αυριο!!!
           Μηπως ήρθε ο καιρος; Λεω μηπως;
           Μηπως έφθασε η ώρα κυριοι της κυβερνησης, να πούμε... Τέρμα! Εως εδω! Δεν παει αλλο! Ο Ελληνικός λαος θα το εκτιμήσει δεόντως! Πείτε τους, εστω και "ενα οχι"! Ετσι για τα..."ματια του κόσμου", οπως λεμε!.. Θα πρεπει με την ευκαιρια, να σας θυμίσω, πως δεν αντεχουμε αλλες νεες μειώσεις στο μισθο και στην σύνταξη μας! Αλλα ουτε και κάποιους νέους φόρους! Έλεος πια...
           Η ρ θ α ν, λοιπον οι Τροικα-νοί... Ας τους δώσουμε ενα μάθημα! Να καταλάβουν, επιτελους οτι δεν τους θελουμε... Εμπρός κυριοι της κυβερνησης... Ο λαος περιμένει... Και να είστε σίγουροι, πως δεν ξεχνάει πλεον... Περιμένουμε... Ομως, οχι αλλα λογια... Εργα πλεον... Και μονο εργα! Εντάξει;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου