ΣΤΙΣ 3 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!

• Σαραντα χρονια ΠΑΣΟΚ!
• Πριν... Μετα...
• Μεγαλο "αίνιγμα" ο Ανδρέας!

           Σαν σημερα...,αλλα σαράντα χρονια πριν, ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ!
           Ηταν Κινημα...
           Ολοι ειχαν όρεξη για δουλεια...
           Και ναι ηθελαν να φερουν -οπως έλεγαν- την αλλαγη...
           Σαράντα χρονια μετα οι αλλαγές, που αλλες εγιναν και πέτυχαν, αφήνοντας μαλιστα και την σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ! Και αλλες που πραγματοποιήθηκαν μεν, αλλα δεν έφερα παρα μονο πονο πίκρα και δάκρυα στον λαο!!!
           Περασαν χρονια και ισως περάσουν ακομα περισσοτερα και ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, ο αειμνηστος Ανδρέας Παπανδρεου, αν οχι για ολους, αλλα για τους πολλους, παραμένει (ακομα) ως ενα "αίνιγμα"! Μπορει, οπως λενε οι φιλοι του, ο πρωην πρωθυπουργος, ο αειμνηστος Ανδρέας Παπανδρεου "να εκσυγχρονισε και εκδημοκρατισε ενα κράτος που περασε μοιραία απο τις προσωπικού χαρακτήρα εκδουλευσεις στις συλλογικού χαρακτήρα πολιτικες συναλλαγές, ομως ακομα και για τον ιδιο, ο ίδιος, παραμένει ενα αίνιγμα..."!!! 
           Σημερα σαράντα χρονια μετα πολλα εχουν αλλάξει στο αλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ! 
           Ακομα και εκεινο το σύνθημα: "Το ΠΑΣΟΚ, ειναι εδω ενωμένο δυνατό...", εχει πλεον πεθάνει! Και μεγαλη απόδειξη ηταν η προχθεσινή συγκέντρωση στο Ζάππειο, οπου και σημερα, απο το επίσημο ΠΑΣΟΚ, πρόκειται να γινει η εκδήλωση με ομιλητή τον πρόεδρο του Κινήματος Ευαγγελο Βενιζελο, η μεγαλη λοιπον απόδειξη, οτι το αλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ, δεν υπαρχει πλεον, ηταν η προχθεσινή εκδήλωση του "Ιδρύματος Ανδρεα Παπανδρεου"! Στην εκδήλωση αυτη ειχαμε ενα κλίμα τραγικο! Ηταν πολεμικό! Ειχαμε στην κυριολεξία εμφύλιο πόλεμο! Το γεγονος οτι καποιοι εγκαθετοι (200 με 300 άτομα, τοσα ηταν περιπου!) γιουχαισαν τον Ευαγγελο Βενιζελο και χειροκρότησαν τον Γιώργο Παπανδρεου, ο οποιος μας έφερε σε αυτα τα χάλια, οπως ζητωκραυγασαν και χειροκρότησαν και τον πρωην υπουργο Οικονομικών με την γνωστη υποθεση της λίστας Λαγκάρντ, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, λεει πολλα! Η, μάλλον τα λεει ολα!!!
Ηταν πληρωμένοι απο τον Γιωργακη, μου ειπαν πολλοι...
           Ομως...
           Ομως σημερα, θα πρεπει να ακούσουμε απο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, προς τα που πηγαίνει το ΠΑΣΟΚ, που καλα κανει και συνεργάζεται με την Νεα Δημοκρατια, προκειμενου να βγει η χωρα απο το μεγαλο αδιέξοδο στο οποιο μας εβαλε η ασχετοσύνη του Γιώργου Ανδρεα Παπανδρεου! Και πρεπει να τελειώνει ο εμφύλιος, γιατι τα αποτελέσματα στις εκλογες, οποτε και αν γινουν αυτές, θα ειναι αποκαρδιωτικα!!! Και ο φίλος Ευάγγελος Βενιζελος, ο σημερινός πρόεδρος, το ξέρει καλα αυτο! 
           Ειναι βέβαιον λοιπον, οτι σημερα, στις 3 του  Σεπτεμβρη, στο Ζάππειο θα ακούσουμε αλήθειες! Κατι που περιμένει ο κοσμος και οχι μονο του ΠΑΣΟΚ!!! Την αληθεια για το πως φθάσαμε στο χάος!!! Στον πάτο του βαρελιού!!! Να μάθουμε την αληθεια, επιτελους!!! Ετσι δεν ειναι φιλε Βαγγελη; Ε; Περιμένουμε λοιπον...
                                                                                                                   Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου