G R E X I T !..

• Τα...Νησιά Φερόες "πήραν" την ταυτότητα της Εθνικής μας!
• Όνειρα τέλος!
• Τα προβλήματα συνεχίζονται, δυστυχώς!

           Όνειρο...
           Ναι! Ηταν όνειρο καί πέρασε!
           Και δεν φθανει που το όνειρο δεν μας...βγηκε, ηρθε και η τραγική ήττα της Εθνικής μας απο τα άγνωστα (στό ποδόσφαιρο...) Νησάκια Φερόες! Και η...πλακα ειναι οτι αυτή η ήττα απο την συγκεκριμένη Εθνική ομάδα ηταν η δεύτερη! Η πρώτη ηταν πρό μηνών στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", που χάσαμε με 1-0! Το βραδυ του Σαββάτου (χθές 13 Ιουνίου 2015) ήρθε η...χαριστική βολή!!! Το τελικό 2-1 εβαλε και τήν ταφόπλακα στίς ελάχιστες ελπίδες της Εθνικής μας για το Euro που θα γίνει στο Παρίσι!
           GREXIT!!!
           Ναι!
           Ναί περι αυτού πρόκειται!
           Μας...πέταξαν έξω απο τήν Ευρώπη, τα Νησιά Φερόες! Μια "χώρα", οπως ειναι τά δικά μας τά νησιά η Υδρα, η, η Ιθάκη και δεν μιλάω μόνο για πληθυσμό! Αυτα τα Νησιά πήραν την...ταυτότητα της Εθνικής μας!..
           "Γιώργο χάσαμε..."! Μου ειπε ενας φίλος, κορυφαίος αθλητικός συντάκτης, αργα το βράδυ...
           Ναι, χάσαμε...
           Αλλά απο ποιους χάσαμε!
           Χμ!
           Χασαμε και εγινε το GREXIT απο τρεις ξυλοκόπους! Εναν τεχνίτη δρόμων! Δύο δασκάλους! Εναν βενζινά! Δύο Επιπλοποιούς! Τρείς υδραυλικούς! Και μόνο απο τρείς επαγγελματίες οπως ολοι οι δικοί μας ποδοσφαιριστές! Αυτοι λοιπόν μόλις τελείωσαν τήν δουλειά τους, εδωσαν ραντεβου στο γήπεδο και μας κέρδισαν!!! Ναιαιαιαι, μας νίκησαν!!!
           Ναι, ειναι αλήθεια, τα Νησιά Φερόες, έπαιξαν καλύτερα απο την Εθνική μας ομάδα! Και η νίκη τους θεωρείται και ειναι πέρα για πέρα δίκαιη! Τούς αξίζει ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!
           Οι δικοί μας;
           Ε, αυτοί μέ την εμφάνιση τους, μας "γύρισαν πολλά χρόνια πίσω", δυστυχώς!
           Τήν ευθύνη ομως για τήν τραγικη φετινή εμφάνιση της Εθνικής, εχουν αλλοι, για τους οποίους θα μιλήσουμε αλλη φορα! Σήμερα θα αρκεστώ στο "τι ντροπή Θεέ Μου"!
                                                                              Γιώργος Κοντονής     





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου