ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : "Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..."!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
             Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του στόν Τηλεοπτικό Σταθμο ΑΛΦΑ στό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ηταν αληθινός.
             Είπε  α λ ή θ ε ι ε ς...
             Κι'αυτό αρεσε πολύ στόν λαό.
             Δέν το επαιξε.
             Δέν προσποιήθηκε.
             Δέν υποσχέθηκε.
             Είπε τα πράγματα με τό όνομά τους.
             Δέν θέλησε να "χαϊδέψει" τα αυτιά σε καμιά και σε κανέναν.
             Δέν ειπε κάτι παραπανω απο οτι επρεπε και ηταν αληθινό.
            Έδειξε πως ειναι σωστός οικογενειάρχης και πως λειτουργεί οπως μια κανονική οικογένεια με τα παιδιά της που ειναι στην εφηβεία.
             Με τρείς λέξεις ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος αναφέρθηκε στόν εναν χρόνο της προεδρίας του στην Παράταξη, με τρείς λέξεις λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ηταν, Ε Ν Τ Υ Π Ω Σ Ι Α Κ Ο Σ !  Α Λ Η Θ Ι Ν Ο Σ !  Η Γ Ε Τ Η Σ !
               "Ο κ. Τσίπρας δέν διαθετει πραγματικό σχέδιο για τό μέλλον, εμείς το διαθέτουμε...", τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του οικοδεσπότη του Δελτίου Ειδήσεων.
                Στη συνεχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στό Κόμμα του που ηταν ταυτισμένο με τό παλιό, τόνισε πως "...εμείς εχουμε κάνει γενναία αυτοκριτική και εχουμε αλλάξει πολλά στη Νέα Δημοκρατία"!
               Αναφερόμενος στίς εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης ειπε πως, "...Δέν θα τίς ζητούσαμε εαν δέν ειμαστε έτοιμοι να Κυβερνήσουμε..."!
               Μάλιστα ο Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε πως "...η Κυβερνηση μου θα περιλαμβάνει και πολλούς Εξωκοινοβουλευτικούς"! Και υποστηριξε πως τούτη η Κυβερνηση "απαξίωσε και την εννοια της πολιτικής ανανέωσης"!             
               Αναφερόμενος στούς φόρους που εχουν "γονατίσει" τόν Ελληνικό λαό υπογράμμισε πως "...η Νέα Δημοκρατία εχει σχέδιο και μπορεί να μειώσει τούς φόρους"!
               Ηδη απο σημερα ξεκινησε ο δεύτερος χρόνος της προεδρίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Νέα Δημοκρατία και ο Ελληνικός λαός εύχεται καλη επιτυχία και νικη στίς εκλογές.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου