ΜΙΚΗΣ "Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΜΕΝΟΣ"!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
              Διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή το άρθρο του διάσημου Ελληνα Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος μιλαει πάντοτε, οταν υπαρχει σοβαρός λόγος και φυσικά οταν η Πατριδα κινδυνεύει.
              Καί οπως φαίνεται ο δικός μας, ο παγκόσμιος Μίκης Θεοδωράκης έκρινε πως τούτη την ώρα η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ!
            "Φαινεται πως ο Ελληνικός λαός ειναι εντελώς Εξουδετερωμένος"! 
              Γραφει στο άρθρο του ο Μίκης Θεοδωράκης, δικαιολογώντας ετσι το γεγονός οτι οι Ελληνες ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
              Κι'εδω που τα λέμε ο Ελληνας με τίς απανωτές "ΤΙΜΩΡΙΕΣ" που τού εχει επιβάλει η "Τσίπρας και Σία" Κυβέρνηση βρίσκεται-σέρνεται στα πατώματα!
              Ειναι γεγονός πως με τα καμώματα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ και τού ιδίου του Αλεξη Τσίπρα οι Ελληνες ειναι πλέον  Π Τ Ω Χ Ο Ι ! 
              Δέν εχουν χρήματα οχι για ενα πιάτο φαγητο, αλλά ουτε για μια..τσίχλα, η αξία της οποίας φθάνει τα δέκα λεπτά! 
              Και ευτυχώς πού υπαρχει και η Εκκλησία με τα καθημερινά συσσίτιά της πού βοηθάει τόν Ελληνικό πληθυσμό να μην..."σβήσει" απο τόν χάρτη, οπως φαινεται να ειναι η επιδείωξη της "Τσίπρας και Σία" Κυβέρνησης!
              Ψέματα;
              Μας μιλαει ο Αλεξης Τσίπρας για τό μοντέλο Μαδούρα! 
              Μάλιστα ο Μίκης ξεκινώντας το άρθρο του υπογραμμίζει οτι "ο Μαδουρισμός ειναι η καινούργια έμπρακτη τακτική για την διαιώνιση της κυβερνητικής εξουσίας με "νόμιμα" μέσα..."!
              Βέβαια ο παγκόσμιος Μίκης Θεοδωράκης υποστηρίζει και εχει ΔΙΚΙΟ οτι εδω στην Ελλάδα ο Μαδουρισμός εχει χάσει την πλειοψηφία του μέσα στον λαο!
              Καί ισως αυτό ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ή ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΤΗ ΕΔΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!
              Υπαρχει αντίρρηση;
              Δέν νομίζω...
              Με το άρθρο του ο Μίκης Θεοδωράκης προσπαθεί να ταρακουνήσει τήν "Τσίπρα και Σία" Κυβέρνηση, μπάς και την επαναφέρει στην τάξη!
              Δυσκολο ομως...
              Ε, Μίκη μου;
Γιώργος Κοντονής          




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου