ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
                 Αυτο το βαρύτιμο Κύπελλο τό Γιουροπα Λιγκ, πιο γνωστο απο τα παλιά "Κύπελλο ΟΥΕΦΑ" ταξιδεύει για το κτυπημένο και πολύ πολύ πονεμένο απο την Τρομοκρατία Μαντσεστερ! 
                 Εδω όπου οι αδίστακτοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ κτυπησαν και σκόρπισαν τόν θάνατο εκεινο το βραδυ στα νεα παιδια που αμέριμνα πριν λιγο ειχαν παρακολουθήσει την Συναυλία της αγαπημένης τους τραγουδίστριας...
                 Σ'αυτήν την Πόλη, που πρόσφατα οι τρομοκράτες την έβαψαν κοκκινη με τό αίμα των αθώων παιδιών της, βρίσκεται πλέον κοντα στούς πονεμένους κατοίκους τό Κυπελλο (Γιουροπα Λιγκ) της Ευρώπης, το οποίο εφερε - κατέκτησε η αγαπημένη τους Μαντσεστερ Γιουνάιντεντ, που με 2-0 νικησε στον τελικό που εγινε στην Στοκχόλμη, τόν Αγιαξ, ο οποίος παρά την ηττα του  Ε Ν Τ Υ Π Ω Σ Ι Α Σ Ε ! (Λεπτομέρειες για τόν αγώνα και δεκαδες φωτογραφίες απο την απονομή στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ http://athlitikaxronika.blogspot.gr)
                 Αυτό το Κύπελλο πήγε δίκαια στο Μαντσεστερ και μάλιστα  τήν κατάλληλη ωρα!
                 Ελπίδα ολων ειναι να δώσει λιγη χαρά στο πονεμένο Μαντσεστερ απο τό τρομοκρατικό κτύπημα, το οποίο ηταν φανερό πως ειχε επηρεάσει οχι μονο τούς 22 πρωταγωνιστές στον αγωνιστικό χώρο και στούς πάγκους, αλλα και τίς χιλιάδες των θεατών που ειχαν κατακλύσει το πανέμορφο γήπεδο της Στοκχόλμης.
                 Πρίν απο την έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.
                 Κίχ δέν ακουστηκε, εως την στιγμή που οι διαιτητής σφύριξε την συμπλήρωση τού ενός λεπτού, οποτε ο κόσμος φωναξε για τα αθώα παιδια που χάθηκαν άδικα ΑΘΑΝΑΤΑ και τά χειροκρότησαν.
                 Ειμαι σίγουρος πως το Κύπελλο αυτό θα απαλύνει κάπως τον πόνο οχι μόνο των συγγενών, αλλά ολόκληρου του λιμανιού.
                 Τωρα.
                 Το χειροκρότημα αξίζει και γιά τούς "δύο μονομάχους"!
                 Καί για τήν Κυπελλούχο Μαντσεστερ Γιουνάιντεντ και για τα παιδία (ηταν ολα απο 17 μεχρι και 22 ετών!) του Αγιαξ, η ομάδα τού οποίου σε λιγο καιρό θα γράψει χρυσή ιστορία, στο Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο και οχι μόνο, αξίζουν ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
                Έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο.
                 Καί η πείρα νίκησε τα νιάτα!
                 Παρακολουθήσαμε ομως επαναλαμβάνω πολύ σπουδαίο ποδόσφαιρο...
                 Ε;
Γιώργος Κοντονής 








0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου