Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
         Ειναι γεγονός.
         Καί ναί, γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Κράτους!
         Ενας πρώην πρωθυπουργός να μηνύει τόν νύν πρωθυπουργό!
         Ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε μήνυση κατα του Αλέξη Τσίπρα και όλων όσοι τόν εμπλέκουν στην υπόθεση της Φαρμακοβιομηχανίας NOVARTIS!
         Ειναι πρωτοφανές ενας πρωθυπουργός να καταθέτει μήνυση σε έναν άλλο πρωθυπουργό!
         Αλλά δέν μπορεί να γίνει διαφορετικά.  
         Δεν του αφήνει άλλα περιθώρια η γνωστή υπόθεση λάσπης όπως λένε όλοι για την NOVARTIS, λάσπη που ρίχνει η Κυβέρνηση και οι κουκουλοφόροι μάρτυρες της!
         Και δέν ειναι έτσι όπως λένε-κατηγορούν τόν Αντώνη Σαμαρά πως θέλει να φοβίσει την Δικαιοσύνη. Αυτό αναφέρει καί στην δήλωση του ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης και πρώην Εισαγγελέας κ. Παπαγγελόπουλος...
         Όμως δεν μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην πρωθυπουργός, να κάνει κάτι άλλο.
         Πρέπει να αμυνθεί.
         Να προστατέψει τον εαυτόν του και τούς άλλους που έχει στοχοποιήσει για τα καλά πετώντας λάσπη, τούτη εδώ η Κυβέρνηση, ο Τσίπρας και η παρέα του! 
         Προσωπικά πιστεύω πως ενήργησε σωστά, καταθέτοντας την μήνυση κατα του Τσίπρα και όλων των άλλων, ο Αντώνης Σαμαράς. Και επειδή τον ξέρω καλά, ο Αντώνης θα το πάει το θέμα μέχρι το τέλος. Θα σταματήσει μόνο εάν τιμωρηθεί ή μπει φυλακή ο Τσίπρας και τα αλλά καλόπαιδα, όπως είπε και ο ιδιος στην δήλωση του που δεν την έκανε απο το πολιτικό γραφείο του, αλλά πήγε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, για να δείξει την ενότητα του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Γιώργος Κοντονής
           Δείτε την σκληρή δήλωση που έκανε ο Αντώνη Σαμαράς.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου