ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ Ο ΣΕΜΕΔΟ!!



   ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ!
   Λίγες ώρες πριν επιστρέψει στην Πατρίδα του παίρνοντας μεταγραφή για την Πόρτο και ύστερα απο καταγγελία μιας 17χρονης ότι την βίασαν ο ποδοσφαιριστής Σεμέδο και ένας ακόμη αλλοδαπός 40χρονο, ο οποίος αναζητείται,  συνελήφθη απο την αστυνομία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.
   Ο ξένος ποδοσφαιριστής μαζί με τον αλλοδαπό 40χρονο γνώρισαν την κοπέλα την φερόμενη ως θύμα σε μπαρ στον Ωρωπό. Και μετά όπως η ίδια ισχυρίζεται την οδήγησαν στο σπίτι του Σεμεδο στην Γλυφάδα. Εκεί όπως είπε το κορίτσι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής την βίασαν.
    Το ρεπορτάζ αναφέρει συγκεκριμένα. 
     «Όπως κατήγγειλε το φερόμενο ως θύμα, με τον αθλητή βρισκόταν μαζί σε μπαρ στον Ωρωπό και έπειτα την πήγε στο σπίτι του, στα νότια προάστια της Αττικής, όπου φέρεται να τη βίασε.
Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος του, με την οποία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.
Η κοπέλα εξετάζεται από ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού…»
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου, στο οποίο εμπεριέχεται και το δικαίωμα αντιλόγου κατά της κατηγορίας. 
Ως εκ τούτου αναμένει την κρίση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης και όσο εκκρεμεί ενώπιόν της η διερεύνηση ποινικής υπόθεσης που αφορά τον ποδοσφαιριστή Ruben Semedo, δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση.».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου