ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ;

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024



ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ;

     Όταν μια ομάδα στο πρώτο 15 λεπτό στο 9 και 14 με γκολ του Εζ. Πόντσε προηγείται με 2-0 εγώ τι να πω;
     Να αναφερθώ στη συμφωνία των διοικήσεων οι οποίες καταπατώντας την κοινή απόφαση της Λιγκας (!) αποφάσισαν να αγωνιστούν και στα δυο μεταξύ τους παιχνίδια με Έλληνες διαιτητές (γιατί όμως άφησαν τον VAR ρέφερι ξένο, από την Ολλανδία θαρρώ...) το γιατί το γνωρίζουν μόνο αυτοί. Άλλωστε κάποιες κουβέντες που είχαν στον πάγκο ο φίλος μου προπονητής του Αρη ο Ακης Μάντζιος και ο ιδιοκτητης του Άρη Καρυπίδης (όψιμος φίλος του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, μου θυμίζουν συνάδελφοι από τη Θεσσαλονίκη! Βέβαια αυτό δεν είναι κακό…) έχουν τη σημασία τους!
      Ότι έγινε…,υπογράφεται μόνο στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα στα πρώτα 28 λεπτά! Εκεί όπου η ΑΕΚ κατάφερε να επιβληθεί του,   με αρκετούς παίκτες εκτός εντεκάδας,   Άρη με 2-0! Βέβαια ακόμη και άλλα τέσσερα ημίχρονα να είχαμε η ΑΕΚ δεν θα σημείωνε άλλα γκολ!  Και ναι η κατάσταση του Άρη δεν ήταν αναμενόμενη! Ποιο σωστά με τους παίκτες  που χρησιμοποίησε ο Μάντζιος ΗΤΑΝ η αναμενόμενη! 
       Το δεύτερο ημίχρονο πέρασε…απαρατήρητο! Όλοι περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του αγώνα!
       Δυο λόγια μόνο για το διαιτητή Ευάγγελο Μανούχος  ο οποίος ενώ είχε ένα εύκολο παιχνίδι σχεδόν τα θαλάσσωσε! Έδωσε πολλά φάουλ που είναι υπό αίρεση! Και ήταν ανάποδα! Και φυσικά δεν υπέπεσε στο σοβαρό λάθος! Δεν ήθελε να αδικήσει την ΑΕΚ! Άλλωστε το…ντέρμπυ δεν είχε δυσκολίες!
       Ναι νίκησε η ΑΕΚ τον Άρη, αλλά δεν  ήταν η ομάδα που θα του έβαζε τεσσερα γκολ, οπως κάποιοι οπαδοί της Αθηναϊκής ομάδας πίστευαν και πιστεύουν! Αυτό αποδεικνύεται από τα άλλα μεταξύ τους παιχνίδια που έγιναν στο πολύ κοντινό παρελθόν! Όχι ο Άρης δεν είναι ομάδα για τεσσερα γκολ, ότι κι’αν συμβαίνει, αρκεί να παίζει με όλα τα στελέχη του!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου